Wpis z mikrobloga

#mistersoperfect to glebszy problem spoleczny. Szefowie sie przyzwyczaili do niewolnictwa rocznikow 50-70 i teraz wielkie halo, ze kurier nie chce zebac kregoslupa za 20 zeta napiwku. Nawet za pieniadze nie chce. A czy lekarz rozwalony kregoslup za pieniadze zrobi?( ͡° ͜ʖ ͡°)Tak to nasi rodzice wytworzyli problem spoleczny brakiem asertywnosci
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bitrab: Zauważ, że ta Pani w jednym z filmów - nazwała tego kuriera "frajerem", bo nie chciał wnieść jej tego towaru. Na miejscu tego kuriera, powiedziałbym przełożonym, że więcej pod ten adres nie pojadę. Jak ona tak traktuje ludzi, to ja sie nie dziwie, że kurier nie miał ochoty jej nic wnosić, skoro nie musiał.
  • Odpowiedz
@haosek: to beda najlepsi klienci od teraz zobaczysz. Na miejscu kuriera nagrywanie. Jak fikaja to jest dowod. Dlatego.nie lubie obslugi klienta, chyba ze infolinia to luz. Jeden taki buc, a humor popsuty na caly dzien. Jeszcze sie tlumacz szefowi. Nagrywac, sie nie cackac
  • Odpowiedz
@bitrab: Dokładnie i roczniki przez Ciebie wymienione rozumieją to jako "szacunek do pracy" czyli z-----------e za grosze nieadekwatnie do zakresu obowiązków biorąc nadgodziny.
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: ale to oni maja jakies oszczednosci, odchowane dzieci, nieruchomosci. A my przez nasza roszczeniowosc nic z wymienionych. Dlatego starzy uwazaja, ze maja racje. Emerytury na nasz koszt, drogie mieszkania i opodatkowanie pracy wcale nam nie pomaga. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tego konfliktu interesow nie da sie rozwiazac.
  • Odpowiedz
@haosek
@zirytowana_plaszczka
Panie za naszych czasów to płaciliśmy byle by pracować a teraz ludziom się w dupie poprzerwacalo. Ja żem wyszedł z biedy i jestem pan Janusz bogaty i to wyłącznie ciężka praca to za pieniądze mi się wszystko teraz należy.
Idź spawaj statki w kopalni to się dorobisz jak ja
  • Odpowiedz
@bitrab: To tylko dowodzi że te zapracowane i wszystko wiedzące roczniki tak naprawdę nie rozumieją że pewne rzeczy się zmieniły (czasem na gorsze przy ich aktywnym udziale zresztą) i tak sobie słodko p------ą.
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: bardzo dobrze, ze polecasz. Pracoholizm i wyzysk to gleboki problem spoleczny. Fajnie, ze winna para zwrocila na to nasza uwage. Moze sie przyczynia do poprawy warunkow pracowniczych i stosunkow miedzyludzkich.
  • Odpowiedz