Aktywne Wpisy
Hakunamatata57 +31
TLDR Czym zakryć lampkę stand-by?
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma

thority +14

Masz rację, zdaje ci się.
Dziwne. Mogę te pieniądze wypłacić nawet jutro i nagle wtedy będą gówno warte?
Nie będę ci udowadniać że mogę zlecić wypłatę w każdym momencie, parę osób już to potwierdziło i regularnie robią sobie wypłaty a ty dalej przekonuj że czarne jest białe.
Eot z mojej strony.
Ludzie tobie cierpliwe tłumaczą, że tak nie jest a ty nazywasz jeszcze ich osłami.. Sporo trzeba mieć cierpliwości by rozmawiać, z takimi jak ty
A ktoś próbował te pieniądze wypłacić
Tak. Na samym wykopie przynajmniej parędziesiąt osób się tym pochwaliło. Wystarczy przejrzeć tak.
w jaki sposób magicznie wyskoczyło im te 117%, bo kreować pieniądz można, ale nie aż do takiego stopnia.
Wystarczy przeczytać jakiekolwiek artykuł XD
Jedna sprawa jak się gada o opiniach, gospodarce, podatkach czy podejściu do rzeczy obyczajowych. Tutaj faktycznie każdy ma swoją rację i moja racja jest najmojsza i tyle.
Ale co innego jak się gada o FAKTACH. I ktoś się wypowiada o takim np. PPK bez bladego pojęcia o temacie i mówi po prostu nieprawdę. Najgorzej, że właśnie robi to
Nie mam problemu z tym, że ktoś uczestniczy, nie mam także problemu z tym, że ktoś nie uczestniczy, bo nie ufa systemowi, albo ma jakieś inne swoje powody - absolutnie nie czyni to z nikogo idioty. Specjalnie używam słowa "idiota", bo mam wrażenie, że jest ono używane w nadmiarze, w kontekście dyskusji