Wpis z mikrobloga

Siema
Planuje przenieść numer do innej sieci jestem w plusie dramat jednym słowem ale nie ważne. Moje pytanie brzmi czy jak mam jeszcze umowę z plusem to mogę się przenieść do innej sieci i jak to wygląda dokładnie może ktoś to jakoś mi przybliżyć
#plus #tmobile #orange #play
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mati4265: play bym raczej odradzał to tak na marginesie. Idziesz do "nowego operatora" i mówisz jaka sprawa. Jak że strony plusa nic nie będzie stało na przeszkodzie to całą procedurę załatwiają między sobą a ty tylko piszesz nową umowę z nowym operatorem
  • Odpowiedz
@Mati4265: Na jakis czas masz jeszcze umowe? Nie dam glowy czy przed koncem umowy nie mozesz sie przeniesc czy zaplacisz kare (czyli minimum tyle samo ile bys placil za abonament do konca umowy jak nie wiecej) jesli zerwiesz umowe przed czasem. Mozesz sie przeniesc z kazdej sieci do dowolnej innej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mati4265: Orange flex? W apliakacji jest kalendarz kiedy chcesz przejść zaznacz dzień końca umowy. Nic nie musisz wypowiadać itp. Łatwo odbierzesz sim kurierem czy w punkcie Orange.

25 zł 15 GB neta rozmowy sms i mms bez limitu, lub 30 zł 30 GB reszta to samo i tak dalej są jeszcze droższe pakiety. Wpinasz kartę płatniczą samo pobiera na pakiet i spokój. Albo blik płatność za pakiet.

Z kodem polecającym
  • Odpowiedz
@Mati4265: Możesz już zlecić przeniesienie numeru i zmienisz operatora najszybciej jak będzie to możliwe.

Polecam Vikings Mobile. Wszystko bez limitu + 20GB internetu za 25 zł/mc. Na pierwszy miesiąc dostaniesz 100 GB z kodem ROKVIKINGA. Nie masz żadnej umowy, więc będziesz mógł odejść kiedy tylko będziesz chciał. Niewykorzystany internet prrzechodzi na kolejne miesiące.
Mają również system poleceń, za każdą pileconą osobę dostaniesz 10% zniżki, a przy 5 osobach masz za
  • Odpowiedz