Aktywne Wpisy
BlackenedBlue +470
tak dzis dzieci wygladaja, future is now old pryku
źródło: temp_file4728217657852541839
Pobierz
Antybuka +1075
Co jest K---a xD
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
źródło: wtf
Pobierz

Planuje przenieść numer do innej sieci jestem w plusie dramat jednym słowem ale nie ważne. Moje pytanie brzmi czy jak mam jeszcze umowę z plusem to mogę się przenieść do innej sieci i jak to wygląda dokładnie może ktoś to jakoś mi przybliżyć
#plus #tmobile #orange #play
Komentarz usunięty przez autora
25 zł 15 GB neta rozmowy sms i mms bez limitu, lub 30 zł 30 GB reszta to samo i tak dalej są jeszcze droższe pakiety. Wpinasz kartę płatniczą samo pobiera na pakiet i spokój. Albo blik płatność za pakiet.
Z kodem polecającym
Polecam Vikings Mobile. Wszystko bez limitu + 20GB internetu za 25 zł/mc. Na pierwszy miesiąc dostaniesz 100 GB z kodem ROKVIKINGA. Nie masz żadnej umowy, więc będziesz mógł odejść kiedy tylko będziesz chciał. Niewykorzystany internet prrzechodzi na kolejne miesiące.
Mają również system poleceń, za każdą pileconą osobę dostaniesz 10% zniżki, a przy 5 osobach masz za