Aktywne Wpisy

mickpl +840
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz
arcxa +81
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz

źródło: comment_1615176210OviVsuCiwKVWHDsRTDGVat.jpg
Pobierz@Lohengrin: Przede wszystkim cały transport tak jedzie. Minimalna + diety (a w dietach 3 czy 4k).
Komentarz usunięty przez autora
Awans, rozwój, zarządzanie ludźmi etc.
Tak ale wiem nie opłaca się dawać pół wynagrodzenia za mieszkanie przez rok i awansować.
Lepiej mieszkać za darmo u matki, żyć za 2200zl, i pić w weekendy
Korpo mam na myśli hsbc czy inny big4.
Jeśli myślisz o korpo jako McDonald's lub Orange call center to się trochę myślisz
A ze akurat znasz 5 osob ktorym sie udalo to wiesz, moze o niczym nie swiadczy bo sie okaze ze na ta piatke bylo piedziesiat ktore soczyscie p--------y w szklany sufit na pewnym etapie. Brutalna prawda jest taka ze zawsze maly procent awansuje a reszta bedzie nizej, wszyscy nie zostaniemy prezesami/kierownikami/managementem. Kwestia by mierzyc sily na zamiary by do 40 sie nie
Dobra szkoda mi na Ciebie czasu. Powodzenia
zajebiscie pan traktuje ludzi
Byle robot cię zastąpi.
i nigdzie nie mowie ze rozwoj jest zly, wspomnialem tylko o tym by wiedziec co potrafie i gdzie jest limit ktorego przekroczenie moze byc w dalszej perspektywie niszczace. Golfa nie palujesz w terenie, ludzie nie rodza sie rowni w inteligencji i umiejetnosciach fizycznych i umyslowych, sprowadzanie tego do lenistwa ignorujac czynniki srodowiskowe,