Wpis z mikrobloga

@enron: Zawsze mnie zastanawia, dlaczego obecnie jest to o wiele częściej spotykany błąd niż kiedyś. Podobnie jest z innym częstym błędem, a mianowicie np. "ów portfelem" :)
  • Odpowiedz
@enron: przecież wiadomo, że powinno być "dzienki pieniondzom"

@pan_koralgol: PINIENDZOM! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio to chyba mało który błąd ortograficzny w-----a mnie równie mocno jak wstawianie "ą" zamiast "om".
  • Odpowiedz
Kryminatorium na dobranoc

@Eredin: dla mnie to kryminatorium jest tak krindżowe, że nie mogę słuchać. Szkoda, bo ten Myszka fajnie robi risercz i ciekawe sprawy bierze na tapet. Po prostu nie mogę znieść tej formy słuchowiska, gdzie jacyś tani aktorzy głosem pełnym emocji wcielają się w postacie xD Kiedyś zajebista w tych sprawach była Jaśmin. Opowiadała długo, dokładnie, z lekkim humorkiem. Ach, szkoda, że już nie nagrywa :(
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@wcfilmowe: Pewnie znasz, ale jak nie to sprawdź Piąte nie zabijaj, Justyna też bardzo konkretnie podchodzi do każdej sprawy, czasem trochę emocjonalnie, ale taki jej urok. Fajnym przykładem jest mama Madzi - myślałem że po szumie jaki o tym był znam całą sprawę, a przynajmniej jej większość, a tutaj dowiedziałem się bardzo dużo nowych faktów, które pozwalają trochę inaczej spojrzeć na całą sprawę.

A Kryminatorium nadal słucham, ale też zdecydowanie
  • Odpowiedz