Aktywne Wpisy
tcp-protocol +422
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
LamajHarma +131
Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
#psy #psiarze
źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y
Pobierz

źródło: comment_1615146014hnPPR2hPl4SgAMCsp5wCmq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@y0gas: Tak to jest, jak język stworzony na początku do tego, aby przycisk na stronie po kliknięciu w niego strzelił fikołka albo menu się rozwinęło, zaczął być wykorzystywany do budowania systemów, CMSów i wielkich projektów, do których na początku nikt nawet nie planował go wykorzystywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I myk, zwyklacka strona w przeglądarce, która wyświetla praktycznie statyczną treść, po zaimportowaniu node_modules zajmuje tyle, co pół internetu z lat 2001-2003 xD, no ale chociaż jest nowocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu podolepiano różne rozszerzenia i protezy, żeby "ten obrazek robił fikołka" na różnych przeglądarkach, a teraz to się nazywa nowoczesność, bo aby
Jakie wysrywy, dobrze się czujesz? Wyraziłem tylko swoją opinię, którą absolutnie nie chciałem urazić wielkiego pana programisty fullstack. Ale fakty są też takie, że w pracy i
źródło: comment_1615170482deeTsXoLnKnW6TAhY2bDGA.jpg
PobierzCzyli mówisz, że na start powinienem umieć wszystkie frameworki i biblioteki¿?