Aktywne Wpisy
akro81 +1112
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
źródło: toyota
Pobierz
affairz +336
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

https://pl.aliexpress.com/item/4001280001209.html?spm=a2g0o.cart.0.0.530a3c002AG5B6∓=1
https://pl.aliexpress.com/item/33012017659.html?spm=a2g0o.cart.0.0.530a3c002AG5B6∓=1
https://pl.aliexpress.com/item/1005001771837107.html?spm=a2g17.12010612.8148356.1.21667253wD3jER
Jak z pampersem w spodenkach? Ubrania się nadadzą pod jazdę w krzakach, gałęziach, czy się będą targać przy byle listku? xD
#rower #rowery #szosa #gravel
Ale hehehe pa Mati chłop w legginsach, na pewno pedał, hehe nie to co moje bawełniane dresy z krokiem po kolana.
Dziwnę, że np. piłkarze nie grają w tych seksownych kolarskich geterkach skoro są wygodniejsze. Może dlatego, że w tym chodzi faktycznie o aerodynamikę, która ma znaczenie na trasie 200 km w Tour de France, a nie dla przeciętnego Janusza, gdzie zupełnie nie ma znaczenia czy zrobi
Nie do końca masz rację, bo bielizna pod spodenki piłkarskie, bardzo przypomina getry kolarskie :)
Chodzi głównie o odprowadzanie wilgoci przez materiał oraz to, żeby wkładka się nie przesuwała :)
@DejwiD: @89neo:
Trochę się to kłóci ze sobą xD ale wezmę chyba XL, bo lepiej mieć większe niż mniejsze :D A jak z pampersem? Da
@rysiekryszard: Bo te seksowne geterki mają zintegrowane w shortach? Czyżby twoja męskość cierpiała, ze względu na nieprawilność obcisłości w kroczu? Polecam wizytę u psychologa
@diarrhoea: czyli obcisłość koszulki ma znaczenie przy odprowadzaniu wilgoci? To czemu piłkarze nie grają w takich obcisłych kolarskich koszulkach?
Tak, ma znaczenie :)
Nie są tak obcisłe, bo pod te koszulki piłkarze ubierają bieliznę która odprowadza wilgoć :) tak, nawet latem, mają koszulkę pod koszulką.
Mniej niż kolarska, bo ta wymaga jednak ruchu rękami :)
Btw. Dobrze, że masz świadomość, że opinia osoby bez wiedzy i doświadczenia nie ma pływu na osoby z odpowiednim doświadczeniem i wiedzą z danego zakresu :) przynajmniej wiesz, że z twojej opinii ludzie się tutaj śmieją :)
@diarrhoea: Koszulki piłkarskie nie są tak obcisłe jak kolarskie. Różnica jest kolosalna. Więc zupełnie nie rozumiem tej mody na obcisłe przylegające koszuleczki.
Mnie wasza opinia zbytnio nie interesuję, ale sam chętnie piszę co o tym sądze, bo od tego jest internet. Napisałem, że nosicie "seksi, obcisłe stroje" tylko dla tego, bo na eurosporcie widzicie ludzi, którzy mają kontrakty po kilka milionów euro rocznie w takich koszulkach i chcecie wyglądać jak oni. Piszę, że nie ma to racjonalnego sensu, a ty mi walisz argumentami, które się zwyczajnie nie kleją. Nogami i rękami
Tak, chociażby dlatego, że koszulki te regulują przepisy (chyba uefy a nie ligowe, ale nie jestem w 100% pewien) więc piłkarz nie wybiera jak obcisła będzie koszulka. Wybiera to chłop, który nie biegał od x lat.
Druga rzecz, przy pracy ciałem, koszulka musi zachować inne parametry. Bieganie w koszulce kolarskiej też nie ma sensu, bo zaraz zacznie Ci być ni wygodnie i pojawia się obtarcia.
I tak, aerodynamika też jest ważna, ale