Aktywne Wpisy

auto_reply +19
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

jmuhha +17
Jak można wykorzystać wnękę dla 5latka w pokoju dziecięcym?
źródło: 1000021259
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1615046636lobn4LAOVNBWelq0EKh4kg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ozor: myślenie nie idzie ci zbyt dobrze xD
Wpis w którym komentowałeś w tonie że "Tusk nie lepszy" wrzuciła jakaś zielonka a nie ty, więc coś ściemniasz.
A co do argumentu o dziecku to przecież napisałem ze ok, niech będzie, to co się jeszcze rzucasz?
Trzy komentarze i w każdym starasz
Nie staram się p-----------ć w komentarza, po prostu wyśmiewam twoje nieudolne próby przypięcia mi jakiejś łatki oraz nieudlone próby myslenia (które idą o wiele gorzej, niż próby przypięcia łatki). A komentarze będę pisał tak jak mi się podoba i tyle ile mi się podoba, mogę nawet pisać po jednym słowie w komentarzu i to nic nie znaczy XD taki mam kaprys, to tak
Na prawdę myślisz ze mnie wyprowadzisz z równowagi tym obrażaniem? Sam napisałeś, że za takie coś byś dał w papę. Widzę hipokryzja na miarę partii z którą się identyfikujesz i każdym kolejnym komentarzem tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu, że wnioski wyciągnąłem dobre.
Nie trzeba przyklejać łatki, trzeba oznakować pisiora.
Jak to nie starasz się p-----------ć w komentarzu? Pocisk po
@Ozor: czy chodzi ci o pic rel, gdzie mówiłem o wrzucony przeze mnie memie? XDD
No to rzeczywiście świadczy o byciu zwolennikiem pisu. Nawet nie sprawdzisz o czym piszesz.
źródło: comment_1615049373L9z7bOTTPpKvEgOdAny23W.jpg
Pobierz