Aktywne Wpisy

#krakow
K---a w takim mniejszym mieście wyjazd do sklepu czy wyjście do fryzjera lub wyjazd do galerii to jest 15 min i jesteś u celu, w godzine możesz załatwić.
W takim krakowie to k---a połowa dnia zmarnowane, to samo z wyjściem do knajpy i tak dalej, dojazdy z-----e brak parkingów, tramwaje jebiące żulem i zapchane.
A ceny wyższe niż w dubaju, ja się chyba do większego miasta nie nadaje, ludzie
K---a w takim mniejszym mieście wyjazd do sklepu czy wyjście do fryzjera lub wyjazd do galerii to jest 15 min i jesteś u celu, w godzine możesz załatwić.
W takim krakowie to k---a połowa dnia zmarnowane, to samo z wyjściem do knajpy i tak dalej, dojazdy z-----e brak parkingów, tramwaje jebiące żulem i zapchane.
A ceny wyższe niż w dubaju, ja się chyba do większego miasta nie nadaje, ludzie

ZwyklyRoman +52

#programowanie #frontend #typescript #react
źródło: comment_1614789801lMRn7YMHmipHAksWMdCEqo.jpg
Pobierz@jausz890: bo to się profesjonalnie nazywa "szum informacyjny".
Cały TypeScript powinien być dodatkiem do IDE/Webpacka, który by przy pomocy analizy kodu informował warnami o nieprawidłowym użyciu funkcji. A to co jest teraz, to straszne g---o zaśmiecające umysł programisty.
Nie bez powodu w Swift/Kotlin jest dynamiczne typowanie. Ostatnio pisałem natywny moduł do React Native'a. Swift: 80 linijek. Java: 350 linijek (bo piękny
@LepiejWcaleNizPozno: co?XXXDDDD Swift dynamicznie typowany? Przecież na poziomie kompilacji sprawdza typy wariacie
Komentarz usunięty przez autora
nie sluchaj tego goscia. Typedscript to lek na gowno jakim jest pisanie duzych lub w ogole apek w js