@Aiden7: może u mnie nie działało. Bo jak ja to robiłem to niby pokazywał się sygnał w centrum trackingu, ale gdy włączałem pojazd to u góry brak sygnału miałem. (miałem prąd w pojeździe)
@Mroczna_Pyra: Na typie anteny się przejechałem. W sensie tym, że nie mogła wydłużać zasięgu, ale tak to powinno działać normalnie. To musiałbyś winy w modach pewnie szukać lub pogłówkować czy wszystko dobrze złożone, bo dziwna sprawa.
@Aiden7: a to ja mam pełno modów, ostatnio testuję sobie mechjeb2, bardzo ułatwia robienie standardowych manewrów, takich jak orbita czy autopilot na target
@Mroczna_Pyra: No ja to odpaliłem, żeby pokazać 10 latkowi to nawet się nie wdrażałem w mody.
Szybka orbita, parę lotów z pasażerami, moon i minmus orbita oraz lądowanie, potem dwie stacje i nagle się okazało, że dalsze loty są bardziej czasochłonne i koniec.
O pierwszym samolocie nie wspominam, bo co sobie włosów powyrywałem to moje.
U mnie czyste kerbale były w razie co.
Szybka orbita, parę lotów z pasażerami, moon i minmus orbita oraz lądowanie, potem dwie stacje i nagle się okazało, że dalsze loty są bardziej czasochłonne i koniec.
O pierwszym samolocie nie wspominam, bo co sobie włosów powyrywałem to moje.