Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +208
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +225
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

#bekazpisu #wegetarianizm #weganizm
źródło: comment_1614689596epXda8JtUMFTEcBekCqZuF.jpg
PobierzKurczak świnina jadalna zwierzyna!!!
Komentarz usunięty przez autora
Co jest SPRZECZNEGO z prawami natury w jeździe samochodem? Nie myl ekocentrycznej ideologii z prawami
@TheSilentEnigma: Masz leźć na piechotę, biegać. Ruszyć tę tłustą dupę, a nie się wozić Matizem czy innym Passatem. Nie po to w drodze ewolucji wykształciły ci się nogi, by używać ich do obsługi sprzęgła, gazu i hamulca. Nogi są do chodzenia i biegania.
@vertical: Nie wywołuj wilka z lasu...
@totustuus Dokładnie o to mi chodziło a nie o żadną ekologię :)