Aktywne Wpisy

Metodzik +213
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1

zbyszko-z-bogdanca +160
#nieruchomosci fliperzy już kombinują jak oskubać ludzi XDDDD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale ostatecznie się wycofaliśmy. Mamy już na pokładzie 12 letniego pchlarza i tak właściwie to chcieliśmy wziąć kota dla naszego kota. A tamta bida potrzebuje opieki 24h i bardzo dużo pracy nad nią. A niestety bałam się, że nasz kot by źle zniósł taką bide.
Na szczęście pójdzie ona do innego domku, gdzie Pani ma doświadczenie w takich kotach więc się wycofaliśmy. Ale smutno max, cały czas o niej myślę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W każdym razie mamy tego kawalera. Póki co mówię do niego Zbysiu. Bardzo lubi jeść, spać w ciepełku i drapanko za uszkiem.
Póki co siedzi w pokoju żeby nie miał kontaktu z naszym kotem, chociaż ona i tak siedzi pod drzwiami i miaukoli (nie udało nam się ukryć przed nią kota).
Macie może jakieś rady na dokacanie? Wiem, że izolacja, ale może coś jeszcze?
#pokazkota #koty #kotki
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierzźródło: temp_file6655912153790181145
Pobierzźródło: temp_file8797451180546824039
Pobierz@konsumatum: i chyba wygrywał, bo jedynie uszy oskubane
Ale fajny (。◕‿‿◕。)
Zastanawiam się nad przygarnięciem jakiegoś i właśnie myślę czy nie lepszy dla mnie byłby taki starszy basior bo młode kitki o ile są przeurocze, tak chyba są za dużymi wulkanami energii.
Trzymam kciuki żeby kotki się polubiły
Kup feromony do kontaktu. Super pomagają
Co do rad dotyczących dokacania - filmiki instruktażowe na YT są bardzo fajne, przede wszystkim uzbroicie się w cierpliwość i przez pierwsze parę dni dajcie im się oswoić z nowym zapachem. Trzymajcie w osobnych pokojach, potem zróbcie wymianę, raz, dwa razy dziennie pod opieką niech sobie na siebie
No i koniecznie nagraj moment spotkania, mirko tego potrzebuje!