@TryWalkingInMyShoes: no dla mnie to jest smieszne konsola o wartosci sredniej karty graficznej a tutaj musi byc ideolo, nic nie slychac smigac i wgl, dla mnie jest git
@TryWalkingInMyShoes: O, to nie wiedziałem. Znaczy, żeby nie było kultura pracy ps5 jest o niebo lepsza od PS4 Pro. Imo tam był dramat, sama mi odlatywała czasami z półki jak się odpaliło chłodzenie
@Gabishi: no to tak działa że dopóki nie zapauzujesz to nie wychwycisz, ja chyba po 2 tygodniach ogarnąłem dopiero. W graniu nie słyszę nic, zwłaszcza że nie zawsze te cewki się załączają
@Gabishi: korzystalem z ps4 pro, ktore bylo turbo glosne i gram na ps5 na monitorze czyli konsola jest obok mnie i cos tam slysze jak sobie smiga wentylator, ale dla mnie to i tak jest poziom nieslyszalny
@Rupert_Kotwica: @Rupert_Kotwica: Fakt, ja też totalnie przypadkiem, ale grałem dalej i w sumie nie przeszkadza. Znajomy do tej pory nie zauważył a ma kilka miesięcy, ale on ma konsolę horyzontalnie, schowaną w półce i gra na słuchawkach.
@Gabishi: @camos: Błędem ze strony Sony było to, że zaczęli uznawać roszczenia co do tak błahej kwestii. Nawet zasilacze elektroniki często syczą/brzęczą, a nikt nie wpadł na pomysł, żeby rozkręcić z tego gównoburzę. Ciekawe czego ludzie przyczepią się w PS6 - może tego, że wczytywanie u niektórych trwa 5s dłużej. (ง͠°͟ل͜͡°)ง
@Gabishi: @dracaryss29: @camos: O k---a, kupujący napisał mi dosłownie kilka minut temu, że zaczęły się u niego wyżej opisane problemy z konsolą. (╯°□°)╯︵┻━┻
@Gabishi: Co Ty, zaplombowana sztuka - jak każda inna. Przez moje ręce przeszło już sporo tych konsol, a nie wiem nawet jak one wyglądają na żywo. ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
https://streamable.com/gb2rpe
Usłyszałem jak zapauzowałem grę XD
#ps5 #konsole