Wpis z mikrobloga

to chyba największy cash grab w historii gier komputerowych

@lucaseq: o serii FIFA słyszałeś kiedyś? Ten sam kotlet co rok za 2 stówy? I w ogóle o EA? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gluptaki: tylko ze EA nie obiecuje gruszek na wierzbie i w tym wypadku to konsumenci sa debilami spodziewajac sie cos wiecej co roku z gier typu FIFA, BFy etc. Jedynym crapem jakie EA wydało ostatnio to Anthem a potem długo długo nic.
  • Odpowiedz
@kerlik: Kolega pokazuje dużo NPC w Assasynie na PS4 , a ja udowadniam że gra miała multum problemów z brzydką grafiką, fps poniżej 20 więc totalnie niegrywalne - i nagle cyk zmiana " A jednak nie to nie był dobry przykład "
  • Odpowiedz
@cin123654: kolega ci pokazał, że w AC: Unity dało się wyrenderować setki postaci na konsoli, to że miała szpetne twarze i była równie niedorobiona co CP to inny temat. Gadasz od rzeczy, że ilość postaci z CP jest nieosiągalna na konsoli, ale jak widać osiągalna jest.

AC: Unity zostało zjechane przez ludzi za błędy. Tak jak CP jest jechany obecnie. Zaraz poleci argument, że w Unity nie można jeździć pojazdami.
MerytorycznieNiepoprawny - @cin123654: kolega ci pokazał, że w AC: Unity dało się wyr...
  • Odpowiedz
@kerlik: porównaj jakość grafiki AC v CP. Ktoś wyżej napisał że miasto puste ja pokazałem że jest mnostwo NPC. Moc CPU nie jest tylko potrzeba do liczenia NPC ale też wiele innych elementow. Jak gra dławi się na słabym CPU konsol to wycieli NPC i samochody z wersji konsolowej aby odetkać CPU
  • Odpowiedz