Aktywne Wpisy

Kagernak +421
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
BarkaMleczna +201
Pośrednicy nieruchomości, jak ja ich #!$%@? nienawidzę.
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
źródło: działka
Pobierz

#cyberpunk2077
źródło: comment_1614331215U9KxyJgKCyJsnO4OqS8ezX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1614333003YnqjaYkLVVYFIEpMwuZ1bY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1614333831xb5HYAbN9rteBNdUGChfJy.jpg
Pobierzźródło: comment_1614333941Ntcf7YkLjuOh3pmz5pEDSE.jpg
Pobierzźródło: comment_1614334256FejXP2hRSfus3rcd2gLund.jpg
PobierzCzłowieku, ale to są kukły. Jak wsadzisz 30 ludzików na szynach, co chodzą jak zombie to nie spowoduje, że miasto zacznie "żyć" i być pełne.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1614336274SqiohnqOGqyE4QSl8tVbHG.jpg
Pobierzja to w ogóle jest, że chwalą się odbiciami, rtx-srerteix, a żeby zobaczyć swoje odbicie to trzeba włączyć lustro xD