Aktywne Wpisy

drte111 +187

WielkiNos +127
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz

Alien to kultowa pozycja, której raczej nie trzeba nikomu przedstawiać. Mijające lata i kolejne pojawiające się na rynku odsłony, wyniosły zabójczego „Xenomorpha” do rangi ikony popkultury. Być może zastanawiało was kiedyś, co sprawiło, że „Obcy” stał się klasykiem? Czy przy braku pewnych elementów historii, tytuł miałby szansę odnieść taki sam sukces? Odpowiedzią na te pytania jest właśnie recenzowany komiks. #recenzja #komiks #komiksy #comics #komiksnadzis #alien #obcy
źródło: comment_1614077572Acfg3JvUHzAfIEVgZLFksn.jpg
Pobierz