Aktywne Wpisy
kopilop +25
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
jestemtakizmeczony +434
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz

#polityka #bekazpodludzi #konfederacja #neuropa
źródło: comment_1613759276F4QKsKpg4BKnPMASGIg3uz.jpg
Pobierzźródło: comment_1613759372gKtWtEofw9P30kXTdshEt7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przyczynę wzrostu lewicowości bym bardziej przypisał zakazowi aborcji.
Bandyci marksistowscy chcą tragicznie zmienić prawo, wprowadzić komunizm
https://www.wykop.pl/link/5965325/lewica-chce-rezygnacji-z-zasady-domniemania-niewinnosci/
Przekonałeś mnie towarzyszu od teraz tylko Lewica xD
Komentarz usunięty przez autora
On umie czytać wykresy, tylko on wie na jakich strunach grać do swoich wyborców, ja tylko przypomnę, że to Mentzen powiedział, że konfa musi się skupić na p---------u o żydach, lgbt i innych tego typu sprawach, żeby poruszyć swój elektorat.