Aktywne Wpisy
Dzonsin +509
#kolchoz #praca
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o

SzubiDubiDu +66
Ni cholery nie rozumiem tego całego cyrku z hotdogami na stacji. Mięso oddzielane mechaniczne i bułka wychodowana na chemikaliach to nie jest szczyt gwiazdek Michelin a zawsze trafi się typ co #!$%@? jakby to miał być jego ostatni posiłek w życiu.
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
źródło: hot-dog
Pobierz

jak znaleźć kotka do adopcji od prywatnych ludzi? całe olx #!$%@? kotami z tymczasowych domów i nikt razem ze mną nie bierze ich bo wymagają druty zabezpieczające na balkon i okna -.- tym sposobem tysiące kotów nie ma domu
a kot zrobi supermena raz to potem mu się odechce
matce kot zleciał z lufcika i co lufcik też zabezpieczać? xD
nie wiem o czym tu gadać
Nie chcesz brać kota według warunków tych ludzi to nie bierz :)
@xTortox: To już pytanie czy musisz jak niektórzy zabezpieczać wszystko bo sensu w tym mało. Rozumiem jak ktoś zabezpieczy balkon. Natomiast normalne okna? Jak tylko otwierasz na uchył? ;)
@Darth_Gohan: no wyraznie powiedzialem że nie ma szansy na takie coś i sie też wyraźnie pytam "jak znaleźć kotka do adopcji od prywatnych ludzi? całe olx #!$%@? kotami z tymczasowych domów"
zasrali całe olx
przez takich ludzi nikt tych kotów nie bierze. nie wiem kiedy te zabezpieczenia wymyślili
@EmcePomidor: Ja nie wiem co ty w ogóle próbujesz dyskutować, pultać się i komukolwiek coś udowadniać. Nie bierz tego kota, bo tylko krzywdę mu zrobisz. Znajomi mają moskitiery w oknach, niekoniecznie balkony.
@klarkia: uuu to za mało bo kot może przegryźć, tak mi powiedziala pani 2h temu z domu tymczasowgo
czyli twoi znajomi nie powinni mieć kotow lol
gosciu w kazdym szarym bloku mieszka paręnaście kotów w mieszkaniach, wez sie przejdz i policz moskitiery
i teraz wejdz na olx i ile jest kotow z tych domow tymczasowych, nikt ich nie chce wziąć przez ten szajs!!!
"Ludzie palą w piecu śmieciami, to ja też chcę."
wlazles w ogole na olx??
Naprawdę, lepiej pomyśl o jakimś żółwiu czy innym, mniej wymagającym zwierzęciem @EmcePomidor
@EmcePomidor: miała racje, ale stalowych nie przegryzie a te sa ciut drozsze niz plastikowe.
jak to taka krzywda i niebiezpieczenstwo to latajcie po blokach i gadajcie te bzdury ludziom od klatki do klatki w blokach bo w każdej klatce są stawiam co najmniej po 3 mieszkania z kotami BEZ ZABEZPIECZEŃ. co za głąby xD
wracajac do tematu niech te domy tymczasowe trzymaja po 30 kotów, ja chcę przygarnąć kota i jwst nasrane na olx.
ale zatkało
@EmcePomidor: te twoje wyliczenia sa tak wiarygodne jak te TYSIĄCE smutnych kotow w domach tymczasowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora