Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
#koty #wroclaw

jak znaleźć kotka do adopcji od prywatnych ludzi? całe olx #!$%@? kotami z tymczasowych domów i nikt razem ze mną nie bierze ich bo wymagają druty zabezpieczające na balkon i okna -.- tym sposobem tysiące kotów nie ma domu

a kot zrobi supermena raz to potem mu się odechce

matce kot zleciał z lufcika i co lufcik też zabezpieczać? xD
  • 60
@EmcePomidor:
Z różową przerabialiśmy to samo w zeszłym roku. Koty za darmo za pińcet złoty bo my głupie chłopki myślały że ktoś odda Brytyjczyka za darmo bo nierasowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc przeglądania ogłoszeń, w końcu trafiliśmy - nie odrzucać nic, nawet krótkich ofert bez zdjęć, bo właśnie z takiej mamy naszego urwisa. Akurat się trafiła pani, która wyprowadzała się na studia a osiedlowa kotka (a
@EmcePomidor: ludzie, #!$%@?, rzucacie się o takie podstawy, że #!$%@?. Wiecie ile jest ludzi, którzy biorą sobie zwierzaki, a nie mają na to pieniędzy? Ile jest wypadków, że kot przez uchylone okno próbuje przejść, a to powoduje ogromne spustoszenie w narządach? Ile kotów nagle wypadlo, chociaż nigdy przecież nie wypadało? #!$%@?, że nigdy nie interesował sie trującym kwiatkiem czy nigdy nie skakał do okna to zawsze będzie #!$%@?, bo to zwierzę,
@EmcePomidor: widzisz, gdyby to ode mnie zależało to żaden z takich ludzi nie miałby zwierzęcia. Właśnie kot na przeciwko mnie w bloku chodzi po parapecie od zewnatrz okna na czwartym piętrze. Przeleci ptak i kot spadnie, boś je za nim rzuci. Oby nigdy tacy ludzie nie dostali zwierzęcia w swoje ręce, #!$%@?.
  • 0
widzisz, gdyby to ode mnie zależało to żaden z takich ludzi nie miałby zwierzęc

@xavertis: to działaj, zrób stowarzyszenie, fundacje "A Nuż Kot Zleci" i odbierz setki tysięcy kotów ludziom w kraju bo Ci bambinizm mózg zalał

#!$%@?

pewnie z 90% właścicieli kotów w blokach xD ale wy macie nasrane we łbie. masz dom tymczasowy?
  • 0
@xavertis: i powtórzę się

zamiast tu pisać to s...j i biegaj po mieście od bramy do bramy i zakładaj zabezpieczenia tysiącom właścicieli kotów.

i szkoda mi już strzepic ryja, pytałem sie tu w sumie tylko jak zaadoptować kota poza tymi absolutnymi #!$%@? a zrobiła się jakaś dyskusja
Na olx da się znaleźć kotki, tylko trzeba szukać po frazach typu "kotki", "mam do oddania" :-P

@iEarth: sorry nie da się, te fundacje biorą małe koty nie wiem po co skoro zasrały cały internet i się potem maskują w sensie nie piszą że to fundacja

a na wykopie na pw już dwie osoby chciały oddać lekko "używane" koty i kurde wezmę takiego kota
@Watchdog_Polska sorry że tak wołam ale ja mam wrażenie że tu się grube wałki kroją

czemu te kociarske fundacje istnieją w takich ilościach, skąd mają kasę i czemu tak niechętnie koty oddają? to nigdy tak nie działało. po prostu wtf
@iEarth: dobra nie ma co spamować. kot to zobowiązanie na 15 lat i trzeba znaleźc fajnego, a sytuacja na rynku kotów jest fatalna ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) coś wymyślę