Aktywne Wpisy

skrytek +512
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz
malala777 +385
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

źródło: comment_1613615075tz6DY4fcDngUKw3Cy2ffVU.jpg
Pobierzźródło: comment_1613615472SraajZHFuh6wbtihWr0Dvs.jpg
Pobierzźródło: comment_16136273039L6vkzu6ZFKixCVaLi1na0.jpg
Pobierz@M1PH6_5: Szkoda ze zawsze tacy jak ty symetrysci jako rozwiazanie dwupartyjnej sytuacji podaja korwina ktory
@SmakoszKotow: z tego obrazka co wstawil op tak wynika?
@M1PH6_5 XD
@M1PH6_5 XD
@M1PH6_5: podałeś idealny kontrakrgument sam sobie xD JKM przegrywał wszystkie wybory przez 30 lat, i mimo że dostał sie do parlamentu to ostatnich tez nie wygrał - po prostu dostał sie do parlamentu xD i to zwolennicy innych partii przegrywających od 5 lat są "zapatrzeni" xD
Jak powszechnie wiadomo dostrzeganie wad socjalizmu i UE to zaprzeczanie nauce,
@M1PH6_5: nigdzie nie napisałem że jestem za PIS albo PO.
Napisałeś, bo bronisz koncepcji dwupartyjnej, w kontrze do mnie.
Porównywanie KORWiN do PO to jak porównywać Kowin-Mikkego do Budki. Pierwszy potrafi zbudować sojusz z ludźmi z którymi czasami fundamentalnie się nie zgadza, a drugi nie potrafi odsunąć aktualnie rządzących od władzy i postuluje koalicję 276 do której nikt nie dołączył.
Komentarz usunięty przez moderatora
@M1PH6_5: bo jest populistą. Mówi bez sensu ale tak żeby mieć te niecałe 5% od kucy które dadzą mu dotacje partyjne.