Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +34

bronxxx +66
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

źródło: comment_1613604838Cq1xjmSJggubbIPn6Ta1SK.jpg
Pobierzźródło: comment_1613604931AX9FJhEOGfzZ3redcLBaBS.jpg
Pobierz@Atreyu: mhm...
pierwsza rozsądna płyta do 10400F to koszt rzędu 500 zł, a i tak nie umożliwia nawet oc RAMu.
A Ryż 3600 stoi już po niewiele ponad ~800 zł i dowolna płyta, nawet taka za dwie stówy ma sto razy większe możliwości niż ta za 5 stów na intela...
@ZlodziejBilonownic: pokaż tą "niezłą płytę" to ci wytłumaczę dlaczego to ty pieprzysz, a nie ja.
@ZlodziejBilonownic: fajnie się składa, bo akurat mam też taką na warsztacie. no to przyjrzyjmy się jej sekcji zasilania - oparta jest o kontroler Reachtek RT3607BC z czterema fazami dla CPU i jedną mem. Mamy tam sinopower SM4337 po stronie wysokiej SM4503NHKP po stronie niskiej.
Mimo że komponenty są stosunkowo w miarę jak na tę półkę cenową, jak przystało na MSI, to jednak słabe są możliwości, żeby ta
A to, że masz już 8 lat coś na takiej płycie o niczym nie świadczy. Choć pardon, świadczy o tym, że intel latami wrabiał nas w mało wydajne i mało potrzebujące energetycznie 4-rdzeniowe proce, całkowicie hamując
@majk3l: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD