Tldr 30 dni bez slodyczy i “dodawanego cukru” challenge
Ok, proces tuczenia sie zakonczony. Teraz zobaczymy jak wyeliminowanie slodyczy i innych produktow z dodatkiem cukru przelozy sie na moja psychike XD
Zaczynamy od piatku, wiec macie jeszcze jeden dzien na ostatnia wieczerze.
Ktos zainteresowany wyeliminowaniem wyzej wspomnianych produktow przez okres 30 dni? Oczywiscie cos takiego jak wegle beda nadal grane, wiec nie jest tak ze kompletnie bez cukru ( ͡°͜ʖ͡°)
Pisze tutaj, bo razem jest o wiele latwiej. Juz jednego znajomego “cpuna” namowilem.
@ropemaxxer: huela nie trawie. Sam owies, poza tym wyszlo im tam w badaniach gdzies, ze wszystkie te smakowe to maja pelno syfu, ale nie zaglebialem sie, wiec bro science z mojej strony. W domu stoi jeszcze bezsmakowy i wanilia. Juz lepiej robic ten twoj maxi szejk mireczku, ale nie zalewaj sie niepotrzebnie.
@maze: może dorzucę jak już będę musiał jeść ponad 4kkcal, póki co wrócę do tych szejków, dobrze że mi o nich przypomniałeś bo jakoś przestałem je robić, a ładnie kalorię podbijają
@maze: jestem na masie i jem aktualnie 3600kcal przy 85kg, wiem że to sporo ale moje utrzymanie przy tej wadze to jakieś 3300kcal, więc myślę ze nie jest to jakaś duża nadwyżka.
@ropemaxxer: natknalem sie na spora ilosc osob, ktora ostatnio je jedynie niewiele powyzej tego na czym utrzymuje mase i sobie bardzo chwala. Bez wiekszego zalewania sie chociaz wiadomo cos tam zawsze wpadnie. Ja to teraz ulaniec jestem, wiec teoretycznie nie mam prawa wypowiadania sie ( ͡°͜ʖ͡°)
@maze: myślę, że u mnie mógłby być z tym problem bo mam sporą objętość treningową i nie chce sobie sabotować gainsów, na których zależy mi o wieele więcej, niż na sylwetce, na którą w sumie i tak mam wywalone jajca xd
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Ok, proces tuczenia sie zakonczony. Teraz zobaczymy jak wyeliminowanie slodyczy i innych produktow z dodatkiem cukru przelozy sie na moja psychike XD
Zaczynamy od piatku, wiec macie jeszcze jeden dzien na ostatnia wieczerze.
Ktos zainteresowany wyeliminowaniem wyzej wspomnianych produktow przez okres 30 dni? Oczywiscie cos takiego jak wegle beda nadal grane, wiec nie jest tak ze kompletnie bez cukru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisze tutaj, bo razem jest o wiele latwiej. Juz jednego znajomego “cpuna” namowilem.
Pozdrawiam
#wychodzimyzprzegrywu #oswieconyprzegryw #dieta #zagrubo2021 #odchudzanie #dobrenawyki #30daychallenge #dieta #mikrokoksy i #przegryw
Komentarz usunięty przez autora