@maze: no zobaczymy. Startujesz z tego samego poziomu co ja, ja tak samo wyeliminowałem cukier, przy czym u mnie też węgle. -8kg przez styczen poszlo. Powodzenia! Ps. Pierwsze 2 tygodnie to masakra. Później totalne wyzwolenie i brak ssania cukrowego.
@maze: ja chyba muszę zrobić odwrotny challenge tj. dorzucić sobie cukier(fruktozę) w postaci soków owocowych, bo już mam problem z przejedzeniem moich kalorii xd
@ropemaxxer: Nie zapelnialbym kalorii fruktoza. Ugotuj sobie miske ryzu, wrzuc mielone mieso chude najlepiej jakas wolowine, dorzuc do tego bulionu z kosci albo wolowego, posol, popieprz i zjedz. Jak dobrze wyczarujesz to z 500-800kcal lekko. Do tego szejka dorzucilbym jakichs protein kolego.
@maze: za dużo j-----a z tymi kościami xd. Ja robiłem szejki typu białko+mleko+masło orzechowe+łyżka oleju lnianego+banany i 1kkcal wychodziło lekko, więc chyba do tego wrócę. Zajebiste w smaku były tej szejki z mrożonym mango+białko, ale widaomo kcal już trochę mniej
Ps. Pierwsze 2 tygodnie to masakra. Później totalne wyzwolenie i brak ssania cukrowego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1613601646lj0KaIrMWPXB8MSldhBm8l.jpg
Pobierz