Wpis z mikrobloga

@MysGG: masz racje bitcoin nigdy już nie spadnie, namów rodziców na sprzedaż mieszkania, przez miesiać, dwa możecie pomieszkac u dziadków a pozniej kupicie sobie kolejne dwa mieszkania. I bedziecie życ z procentów i wszyscy do 4 pokoleń w przód beda ustawieni.

To nie jest porada inwestycyjna.
@WhiskeyIHaze: Ja już nie musze pracować kupiłem bitcoiny za cały majątek życia i teraz mam 10% tygodniowo, cała moja rodzina jest ustawiona do końca życia wnuki moich wnuków bedą całowac ziemie po której stąpałem, wybudują kapliczke a być może nawet stworzą kościół wysnania tethera pod wezwaniem paolo arduino, dzieki któremu bitcoin bedzie już tylko rósł.
1.....2 - @WhiskeyIHaze: Ja już nie musze pracować kupiłem bitcoiny za cały majątek ż...

źródło: comment_1613565436n1SxVQQBkYulAnFIhYVLWS.jpg

Pobierz
Ja już nie musze pracować kupiłem bitcoiny za cały majątek życia i teraz mam 10% tygodniowo, cała moja rodzina jest ustawiona do końca życia wnuki moich wnuków bedą całowac ziemie po której stąpałem, wybudują kapliczke a być może nawet stworzą kościół wysnania tethera pod wezwaniem paolo arduino, dzieki któremu bitcoin bedzie już tylko rósł.

@11262: gratuluję sukcesu