Wpis z mikrobloga

Są zbieżne z linią pisu i konfederacji

@Monke: ...i PO - zgodnie z ich własną deklaracją ideową.

Wiem, lewoskręt mózgu, straszna choroba, ale przestań już udawać, że deklaracja ideowa PO nie istnieje bo "Tusk przed wyborami na szybko brał kościelny z żoną" (xd), to już się robi żałosne.

A teraz dodaj coś jeszcze o katotalibie Hołowni.
przecież ja ci przyznałam w nim częściowo rację.

@Monke: nic mi po twojej nawet całkowitej przyznanej racji. Lis jest zadeklarowanym zwolennikiem i wyborcą PO, jego poglądy są zgodne z deklaracją ideową PO, a ty na to: "pis i konfederacja. no i może częściowo PO". Zejdź na ziemię.

Nawet przez gardło wam nie może przejść, że poglądy z którymi się nie zgadzacie to nie jest tylko "pis i konfederacja". Przykre!
@Monke: lis (którego sam nie lubię) słusznie o dziwo pisze, że nagonka na katolików jest przesadą, szczególnie ze strony zakłamanej tolerancji lewicy, a ty od razu hehe pisior konfederacja, kościół, tvp...
Masz tak poprzewracane w głowie, że to albo musi być troll albo fanatyzm.
Julka zrób sobie przerwę od internetu, bo już jest tragicznie, a będzie tylko gorzej.
@Monke: #neuropa i #bekazprawakow (bo katolik=prawak oczywiście) i praktyczne co trzeci post, szczególnie dzisiaj kiedy wszystkim postępowym wykopkom nie podobają się katolickie rytuały, w których nie biorą udziału. Do tego znak równości pomiędzy katolikami a elektoratem PiSu (sama zrobiłaś dokładnie to w tej nitce) albo pedofilii i księży (nie mam nic do wytykania tych co to robią ale teraz to już poszło o krok dalej), normalizacja obelżywych wyrazów (katol, Katoliban) przez
@DennoRT: Wiesz ja wychowałam się w ultrakatolandii, byłam zmuszana przez rodzinę do chodzenia do kościoła i na religię w szkole bo "dopóki tutaj mieszkasz masz chodzić na religię i do kościoła" i od małego słyszałam że to jest katolicki kraj, 99% ludzi tu to katolicy więc "reszta się musi dostosować". Wszędzie od zawsze wisiały krzyże a teraz jeszcze rządzą nami ludzie którzy przepisują katechizm kościoła katolickiego do ustaw. W praktyce to
ale poglądy które prezentuje Lis na screenach powyżej są dziwnie zbieżne z linią partii, nie sądzisz?

@Monke: Nie przesadzałbym. To jest problem opozycji od lat, każda krytyka działań jest kwitowana słowami "troll piowski" i koniec dyskusji.Tak było z Kijowskim, tak było z działaczem KOD skazanym za handel ludźmi (do dziś go bronią, a kobiety według Grazyn wynajęte przez PIS), tak jest z Lempart, Margotem
@Monke: wynika to głównie z prywaty ale dużo lepiej rozumiem twoje stanowisko. Nadal uważam, że niepoprawne ale jednak zrozumiałe.
Przepraszam za docinki z wcześniej, to było niepotrzebne.
@4lord: wykopki w ciężkim szoku, bo sobie zakodowały, że Lis nie lubi pisu, więc jest turbolewusem, kodomitą, tęczowym lobbystą i wojującym ateistą. On zawsze się oburzał na jakąkolwiek krytykę religii.