Wpis z mikrobloga

@nutellowy: lvl 28 here. gram w gierki od dzieciaka i nie zamierzam przestać. rozrywka jak każda inna. moja różowa woli obejrzeć sobie na wspólnej, a ja w tym czasem gram w dota, cywilizację czy przeglądam moje ulubione forum. spędzanie czasu przed kompem to nie tylko granie ale i rozwój. wiele nauczyłem się spędzając czas przed ekranem
  • Odpowiedz
@nutellowy: a może ta pani to #pcmasterrace i pojechała po casualowym śmieciu? XD
Może pół jej karty graficznej jest warte tyle samo co cały konsolowy setup "dorosłego poważnego człowieka" który r---------a kase na pakiety kart do FIFA FUT? XD

• Odpowiedz
zajmij sie doroslym zyciem musisz z---------c 24/7/365 i chodzic jak robot bo inaczej jestes s---------y xD

@yyynotentego: zwykle takie cipki pod hasłem "dorosłe życie" rozumieją chlanie i ruchanie w przerwach od z-----------a w korporacji
  • Odpowiedz
  • 4
Na szczęście gram na pc, więc opinia tej pani mnie nie dotyczy xD

Co do tej babki, to obstawiam na 90%, że gdyby z nią pogadał na spokojnie, to wyszłoby, że ma takie zdanie o gierkach, bo zadawała się z kimś kto olewał ją dla tych gierek i zamiast obwiniać tego kogoś, to żółci poszła na gierki.
Gram prawie codziennie, ale staram się w pierwszej kolejności ogarnąć inne sprawy zanim zacznę n---------ć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@nutellowy: Słowo klucz - dobierać sobie partnerów, przyjaciół o zbliżonych zainteresowaniach. Nie mogę pojąć jak ludzie dzisiaj mając takie możliwości nadal wchodzą w głębsze relacje z osobami które od początku nie podzielają naszych pasji, wspólnie spędzanego czasu, światopoglądu na życie. Wszystkie najszczęśliwsze pary jakie znam to ludzi którzy od początku razem lubili np. spędzać czas w kuchni na gotowaniu, jeździć na rowerze, chodzić po lesie, czy łazić po górach, czy
  • Odpowiedz
że wiekszy odsetek ludzi zarabia na graniu w piłkę nożną niż w gry

@pwone: No, chyba nie do końca.

The global gaming market is forecast to worth $256.97 billion by 2025. Back in 2019, this figure was around $151.55 billion. Gaming industry stats show that the industry is forecast to grow at a rate of 9.17% from 2020 to 2025

Światowy rynek piłki nożnej jest jakieś 5 razy mniejszy. Rynek
  • Odpowiedz
@nutellowy: Niech zgadnę, dziewczyna pół życia spędza gapiąc się w każdy możliwy serial na Netflixie. I oczywiście godzina dziennie na scrollowanie instagrama. xDDDDDD

Nawet mi takiej ameby nie jest żal.
  • Odpowiedz
A Open TTD jest moją namiętnością od 15 lat

@bisu: Pokaż jakiegoś screenshota megamiasta które ci się udało rozbudować, albo jakieś fajne koleje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Też dużo grałem. Czasami na komórce sobie pykam jak gdzieś jadę/lecę.
  • Odpowiedz