Wpis z mikrobloga

@kilerek3: dlugo to trwalo, ale trzeba trzymac kciuki ze grubasa to wyautuje na dluzej.

Jak mu YT zakaze w ogole zarabiac na filmach to straci miesiecznie kolo 15k, oczywiscie do tego ma darowizny i inne zebry, ale watpie zeby tego mial az tyle zeby faktycznie dac rade sie utrzymac

A z jego ego watpie zeby mogl sie zalapac gdzies do wrealu24 czy mediow narodowych

(
@Skorvez_957_: wrócił i znów mówi o biedzie w wojsku
żenada, on jest tak niezorientowany na rynku pracy, że to szok,
wg niego w wojsku jest bieda i żołnierze nie mają mieszkań (ja pier... znam żołnierzy zawodowych - każdy ma mieszkanie z wojska)
@vilas: A w ogole pan prawnik jest zorientowanu w jakiejkolwiek dziedzinie czy tylko powtarza oklepane mity które gdzieś tam usłyszał. Katorga raczej zna się na wszystkim pobieżnie i musi maskować swoje braki elementarnej wiedzy solidną dawką #!$%@?. Żeby z materiału na dziesięć minut zrobić film 2h to trzeba być niezłym lejwodą.
Jak się tak teraz zastanawiam to Sandał miał rację mówiąc o agencie ciemnych sił A.K.A. kATORga.

Tego to nie lubię,
@Skorvez_957_: wiem, wiem
ja go znielubiłem za ciągłe powtarzanie bzdur o moim zawodzie i mojej grupie zawodowej (urzędnicy)
prawnikiem nie jestem z wykształcenia, pracuję w prawie lat już 16, i widzę co on robi i wygaduje i jak w błąd ludzi wprowadza,
nie jestem fanem liberałów, bliżej mi (tzw. najmniejsze zło) do pisu z całej tej sceny politycznej (którą ogólnie oceniam źle lub bardzo bardzo źle)
i chociaż nie jestem fanem