Wpis z mikrobloga

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@LeonL: Duża różnica pomiędzy 95 a 115 jeśli chodzi o wydajność? Pytam, bo reszta z tych laptopów jest w wyższej cenie, jeśli się nie mylę
  • Odpowiedz
@korbuzz: Ja miałbym problem ze świadomością że wziąłem wybrakowany sprzęt, więc mam w planach przeczekać na 2060, których ceny poleciały całkiem przyjemnie, ze dwa trzy lata, licząc że się sytuacja uspokoi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LeonL - @korbuzz: Ja miałbym problem ze świadomością że wziąłem wybrakowany sprzęt, w...
  • Odpowiedz
@korbuzz: Miałem niemal dokładnie tą samą sytuacje, chciałem wydać 8k, ale stwierdziłem że się wstrzymam i za połowę tej kwoty 2060 wezmę. Młyn z nazewnictwem, potencjalne problemy wieku dziecięcego, podatek od nowości... Poczekam aż się sytuacja wyklaruje, Legiony pro mają teoretycznie premierę w marcu (choć realistycznie dostępne będą pewnie za parę miesięcy), a w kategorii cena/jakość lenovo rządziło od paru lat.
  • Odpowiedz
@korbuzz: Nie powiem ci bo po pierwsze, się nie znam, grzebałem tylko kilka ostatnich dni w tym temacie, po drugie, kopanie na laptopach może nie być tylko nieśmiesznym memem, więc potencjalnie ceny i dostępność mogą zaraz być podobne do desktopowych komponentów.
  • Odpowiedz
  • 0
@LeonL: Nie wiedziałem, że to aż tak zmienia te wartości. W ten sposób to się w ogóle nie opłaca dorzucać 2-3k mniej więcej za takie zmiany. Dzięki, będę szukał dalej :)
  • Odpowiedz
@korbuzz: Ponoć nvidia ma coś zrobić z tym burdelem w nazewnictwach, może wymuszą podawanie TGP w nazwie czy coś w tym stylu, ale puki co zalecam ostrożność.
  • Odpowiedz