Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +62
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +194
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
W związku z tym, że bitcoin zbliża się powolutku do 50 tys. dolarów, chcielibyśmy rozdać Wam kilka egzemplarzy naszej książki "Kryptowaluty od zera".To już szóste nasze #rozdajo i postaramy się je powtarzać regularnie co jakiś czas, dlatego zachęcamy do obserwowania profilu, aby nie przegapić kolejnych losowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzy egzemplarze trafią do losowo wybranych osób spośród plusujących ten wpis. Jeden trafi do osoby, której komentarz lub mem pod postem będzie miał najwięcej plusów. Nie musi być związany z tematyką książki. Wszyscy biorą udział, oprócz kont założonych z datą dzisiejszą.
Wysyłka oczywiście na nasz koszt, do wybranego przez zwycięzcę paczkomatu inpost.
Jeśli zwycięzca nie odpowie w ciągu 24 godzin na wiadomość prywatną, to losujemy ponownie. Losowanie w niedzielę o godzinie 18:00.
Więcej informacji na temat książki oraz możliwość kupna dla zainteresowanych pechowców na stronie wydawcy - zaczytani.pl oraz wielu innych dużych księgarniach internetowych. Książka dostępna jest również w formie e-booka np. w empiku.
Losowanie odbędzie się przez #mirkolos lub #mirkorandom
Życzymy powodzenia!
#rozdajo #bitcoin #btc #ekonomia #kryptowaluty #kantorbitcoin #gielda
#kryptowaluty #kryptowalutyodzera
Komentarz usunięty przez autora
ŚWIĘTA TRÓJCA
Pomódlmy się.
#bitcoin #kryptowaluty #elonmusk #dogecoin #tesla