@Damoleqq: ojciec caly czas drze ryja ze nic nie robie i tylko żrę i piję liptona zielonego. Na razie studiuje wiec mam jako taką barierę ochronną ale nie wiem jak to będzie dalej.
@Damoleqq: taki rodzaj sugar baby tylko ze bez ruchania? Nie jest Ci wstyd? Teraz wygooglowalem, ze neet to znaczy nie uczy sie i nie pracuje tylko żre,sra,zużywa prad na kompie kupionym przez rodzicow do pisania nic nie znaczących wysrywów na portalach ze smiesznymi obrazkami. Nie chciałbyś sie usamodzielnić?
@fajnypierozek: pozwalem szefa januszexu o mobbing i nekanie moj adwokat mowi ze ugrane bedzie bo mam mocne dowody i liczymy na miniumum 10tys zadoscuczynienia
@fajnypierozek: opisywalem to juz w skrocie wyzywanie ponizanie nakladanie obowiazkow w pracy przekraczajace moje kompetencje grozby sms po tym jak odszedlem z pracy wypisywanie do moich znajomych itp dowody mam w postaci swiadkow nagrania oraz sms-ow
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1613086722oZ47uO4VsUtmBnYNyohNRJ.jpg
Pobierz...
źródło: comment_1613087267SP4BIYj8lScqxz0n0Hvkkb.jpg
Pobierz@Damoleqq: to nie ja to neet