Aktywne Wpisy
H666G +196
pss8888 +26
#poznan #julkapremium #bron
Nowe informacje:
- początek 2022 rozstanie, Julka zgłasza że były MB chce się zabić. Policja go aresztuje, trafia do wariatkowa na kilka dni. Zabierają mu broń.
- MB robi dwie opinie lekarskie że jest zdrowy żeby mu broń oddali
- jesień 2022 policja przesł#!$%@? Julkę, która stwierdza że MB nie stanowi zagrożenia dla siebie i innych i można mu oddać broń.
- marzec 2023 MB odzyskuje broń
https://www.onet.pl/informacje/onetpoznan/zabojstwo-w-poznaniu-sprawca-byl-wczesniej-na-obserwacji-psychiatrycznej/sprlv7n,79cfc278
Nowe informacje:
- początek 2022 rozstanie, Julka zgłasza że były MB chce się zabić. Policja go aresztuje, trafia do wariatkowa na kilka dni. Zabierają mu broń.
- MB robi dwie opinie lekarskie że jest zdrowy żeby mu broń oddali
- jesień 2022 policja przesł#!$%@? Julkę, która stwierdza że MB nie stanowi zagrożenia dla siebie i innych i można mu oddać broń.
- marzec 2023 MB odzyskuje broń
https://www.onet.pl/informacje/onetpoznan/zabojstwo-w-poznaniu-sprawca-byl-wczesniej-na-obserwacji-psychiatrycznej/sprlv7n,79cfc278
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#4konserwy #neuropa #tvpis #tvn #rakcontent
@Prezes_Rafatus: du*a nie wygrała z czaskoskim tylko z polakami. czaskoski sobie poradzi, polacy niekoniecznie.
TVP jest do zaorania. Czegoś takiego nie powinien mieć żaden rząd.
@Ordo_Publius: Zgadzam się.
@Ordo_Publius: Również się zgadzam. Brakuje mi tylko pełnego obiektywizmu w tych mediach - gdyby tak było to by byłaby sytuacja idealna.
@Ordo_Publius: Również się zgadzam.
@ZaplutyKarzelReakcji: Wiesz może czy gdzieś jest wersja po angielsku - chciałem ten film znajomym puścić.
@Prezes_Rafatus: iq 20 jak każdy kryptopisiak ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
–
Jestem bardzo krytyczny wobec wielu aspektów ich rządzenia krajem, co nie zmienia faktu, że uważam PiS za mniejsze zło. Np. morda sama się uśmiecha gdy oglądasz spoceńców z TVN-u i ich wewnętrzną agonię. To są jedne z tych chwil w których nawet cieszę się, że PiS ma samodzielną większość, choć gdyby