Aktywne Wpisy
MrBeast +461
XD Zawsze kisnę z ludzi co rzucają te słowa ale żeby prezydent Warszawy nie wiedział co mówi?
#warszawa
#warszawa
Borealny +64
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
#4konserwy #neuropa #tvpis #tvn #rakcontent
To jest One Way Ticket.
Tak samo będzie z PiS-em.
A w drugiej turze, niestety, zostałem zmuszony wybierać między jednym złem, a drugim, więc musiałem wybrać mniejsze zło.
Andrzej Duda jest moim naturalnym sojusznikiem po linii ideowej, nie we wszystkim się zgadzamy, natomiast prosta kalkulacja pokazała, że więcej mam wspólnych punktów z Dudą, niż z Trzaskowskim, który
@Prezes_Rafatus: serio? pis był już u władzy i robił swój burdel w 2005 roku. Skoro one way to dlaczego jednak mają drugą szansę? o co chodzi? za mało zrobili przez 2 lata, czy miałeś wtedy 5 lat i nie masz nawet o tym pojęcia?
Lata poprzednie głosowali na Platformę Obywatelską, ale się zawiedli i odwrócili od nich.
Ojciec przez poprzednie osiem lat rządów PO nie dostał ani złotówki podwyżki, dopiero coś drgnęło za rządów PiS.
W pierwszej turze głosowali na Hołownię, a w drugiej na Andrzeja Dudę właśnie.
Też mieli wątpliwości, że Duda nie będzie asertywnym prezydentem, ale Duda przed
@oszty: po feministkach*
@Prezes_Rafatus: nie znam tematu, ale tak na szybko sprawdziłem i za PO były podwyżki dla nauczycieli średnio ok 800zł w latach 2008-2012. Poza tym ile tej podwyżki dostał? Zwróć uwagę na fakt:
płaca minimalna 2020:
2600 PLN = 616 EUR
Płaca minimalna 2021:
2800 PLN = 611 EUR
także niech ojciec przeliczy ile
@Prezes_Rafatus: Jakoś nadal mi się nie miesci w głowie...
Serio wolisz by ludzie w biendych szpitalach umierali z odlezynami i lezac we wlasnych odchodach, by dzieci były
Ja w ogóle uważam, że telewizji publicznej, finansowanej z pieniędzy podatników nie powinno być w ogóle. No aleee skoro już jest to bardzo dobrze, że przypomina jakich patałachów odsunęliśmy od władzy 5 lat temu.
Ja generalnie w każdej sytuacji staram się dostrzec jakieś plusy. Taką mam filozofię życiową.
@Prezes_Rafatus:
Napisales, ze warto wspierac PiS bo swiatopogląd. Więc pytam czy warto #!$%@? gospodarke, sluzbe zdrowia i namawiac lekarzy do wyjazdu byleby geje nie wzieli slubu