Aktywne Wpisy
MrBeast +461
XD Zawsze kisnę z ludzi co rzucają te słowa ale żeby prezydent Warszawy nie wiedział co mówi?
#warszawa
#warszawa
Borealny +64
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
#4konserwy #neuropa #tvpis #tvn #rakcontent
Nie przekonasz go xD Dałem mu 10 faktów to doszedł do wniosku, że to kłamstwa i propaganda. Chyba jednak zmarnowalem 20 minut zycia by przygotowac mu prasówkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ZaplutyKarzelReakcji: Niestety nawet to nie podziała na wyborców pisu. To mentalna bieda.
Pisales, ze wiekszosc nie jest "obiektywnymi kwiatkami" więc pewnie z łatwoscia takie punkty znajdziesz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Młodzi wyrosną z tych zandbergyzmów, tak jak wyrastają z korwinizmu ;)
@Prezes_Rafatus:
PiS przez 6 lat #!$%@? zrobił z aferami i zrobił więcej i grubsze afery niż te które robiło PO więc skońcż.
@Prezes_Rafatus:
Ja tam widzę, że po 30 latach nadal jesteśmy w #!$%@? za gospodarką kapitalistyczną.
ba! Nawet Wschodnie Landy Niemiec są w tyle za Zachodnimi. Serio? Wolisz kilkadziesiąt tysięcy ofiar biedy (tak jak teraz w przypadku COVID), głód, cierpienie, niedożywienie dzieci, dzieci w domach dziecka, brak opieki medycznej, ludzi zdychających we
Jesteś wyborcą pisu. Sam teraz napisałeś, że ich popierasz z powodów ideowych i głosowałeś na ich prezydenta. Dlaczego się tak tego wypierasz? wstydzisz się?
To jak przejście z brunatnego szamba do tęczowego.
Wspaniały awans.
Po prostu chlew w którym żyjemy pomalujemy na tęczowo i wróci demokracja i praworządność.
W sensie "swoi" wrócą.
@Prezes_Rafatus: śmieszne, że o tym wspominasz, bo nikt po 89 nie wprowadzał takiego totalitaryzmu i nie przywracał PRL do życia jak pis. Tak - wróci
Chciałbym ci tylko przypomnieć, że kryzys związany z Trybunałem Konstytucyjnym zaczął się u schyłku rządów Platformy Obywatelskiej, którzy naprędce obsadzili urząd swoimi ludźmi, a którzy to potem chadzali do siedziby partii na herbatkę.
No ja takim optymistą nie jestem i jeśli mam tylko po to wyjść z jednego szamba aby dać nura do drugiego i "aby było tak jak
@Prezes_Rafatus: oho słynny symetryzm. I co tam jeszcze wyczytałeś w "niezależnych" prawicowych mediach łżących i przeinaczających fakty? Peło też obsadziło trybunał aktywnymi posłami i senatorami prosto z ław sejmu i senatu? też miało prezesa TK będącego jawnym sługą prezesa partii, który na
Bo dla mnie i jedni i drudzy są do #!$%@?.
A według ciebie chyba ci pierwsi to jednak nie byli tacy źli, więc mogą wrócić.
A dla mnie, #!$%@?, nie mogą wrócić.
Miejsce ich formacji jest na śmietniku historii, a przynajmniej część z ich członków ma zapełnić polskie zakłady karne na długie lata, a nie wrócić na ciepłe ministerialne posadki.
Ha tfu! z taką symetrią.
@Prezes_Rafatus: tak, byli lepsi od tych co są teraz, co nie znaczy, że też są słabi pod wieloma względami. Przynajmniej było stabilnie w kraju i nie było wstydu poza nim
Dla mnie i jedni i drudzy są do #!$%@?.
Co znaczy dokładnie tyle, że nie ma powrotu dla drugich na państwowe posadki.
Jeśli ktoś tu jest symetrystą to właśnie ty "też są słabi pod wieloma względami" ALE
#!$%@? z tobą i twoją symetrią.
@Prezes_Rafatus: bo tłumaczysz to co robi pis jakimś #!$%@? o tym, że peło niby też dokładnie to samo robiło, więc pis jest usprawiedliwione. Nie robiło. I nie ma żadnej symetrii między tym co robi pis względem tego co robiło po.
@