Aktywne Wpisy
Naproksen +1093
urarthone +762
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.6% (830)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (106)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.3% (279)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.1% (32)
- Złodziej książek z USA 4.2% (126)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (50)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (119)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.7% (1461)
#4konserwy #neuropa #tvpis #tvn #rakcontent
@Prezes_Rafatus: i w imię tego by dopiec jakieś prywatnej telewizji oddałeś głos na pis i przyczyniłeś się do tego, że dalej mają pełnię władzy i dalej ruchają całe państwo łącznie z tobą bez wazeliny. Jak mówiłem Iq20. Brawo ty.
@Prezes_Rafatus: jak każdy kryptopisiak
@Prezes_Rafatus: jak nie jesteś, jak jesteś?
Komentarz usunięty przez autora
@Prezes_Rafatus: Jeśli nie widzisz nic złego, ze panstowe media robią darmową kampanię wyborczą i dostają dodatkowe 2 miliardy złotych (dodatkowo!) i siedzą cicho w przypadku afer obozu rządzącego to jesteś debilem.
A działalność tzw. "niezależnych" i "wolnych" mediów jest często szkodliwa i sprzeczna z polską racją stanu, więc nawet nie uronię łzy jak
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale #!$%@? #!$%@? xDDDDDDDD Porównac TVP do TVN i mówić, że pluralizm.
PRZYPOMINAM- TO TVN KRĘCIŁ AFERĘ Z ZEGARKIEM, ATAKIEM NA WPROST I AFERĄ PODSŁUCHOWĄ.
Rolą mediów jest patrzenie na rękę- władzy i nagłaśnianie ich debilizmów, afer, łamania prawa. PiS już dawno przekroczył masę krytyczną aferami (no zegarek Nowaka był mocniej nagłośniony niż respiratory, 70 milionów na wybory, maseczki od instruktora narciarstwa)
Nie wszyscy oglądają media prywatne (które na dodatek
Zauważ, że media prywatne nie zaszkodzą obecnie opozycji, bo uważają PiS za zło wcielone i biorą czynny udział w odsunięciu Prawa i Sprawiedliwości od władzy - a
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale PiS jest mniejszym złem, niż skręcające w lewo PO.
Gdyby ode mnie to zależało to rozliczyłbym obie te formacje z ich przekrętów, bo co nam da odsunięcie PiS od władzy i przywrócenie dawnych krętaczy i złodziei?
Ja cały czas czekam aż Kaczyński rozliczy w końcu swoich poprzedników, bo póki co mija 6 rok rządów, a poza Nowakiem, Niesiołowskim i Neumannem coś słabo im
Natomiast gdyby, nie daj Boże, do władzy doszła centro-lewica to będziemy mieć i socjal i podatki i jeszcze gejów na ślubnych kobiercach i gender w szkołach.
Więc z dwojga złego, wolę już to mniejsze zło ;)
No nie wiem, bo Andrzej Duda po skrajnie homofobicznej kampanii prezydenckiej wygrał wybory z poparciem ponad 10 mln głosów zdobywając około 2 mln głosów więcej niż 5 lat temu. A jedyny kandydat wspierający środowiska LGBTQ+ uzyskał wynik 3 razy mniejszy od ultra-prawicowego Bosaka.
Pamiętam jak w moim mieście na jednym z wieców przedwyborczych Duda rzucił hasłem, że nie pozwoli wejść nam LGBT na głowę to ludzie piszczeli z zachwytu.
@Prezes_Rafatus:
Dobrze więc lecimy z dowodami.
1. Spadem w rankingu wolności pracy- bardzo przenosi się to na np. zakładanie nowych oddziałów w Polsce. W analizach ryzyka bierze się pod uwagę takie rzeczy. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26773490,polska-coraz-nizej-w-rankingu-wolnosci-prasy-najwiekszy-spadek.html
Mogę poszukać odpowiednich punktów międzynarodowych norm np BRC IFS