Aktywne Wpisy

yourgrandma +39
#wykopoweprzeboje
Głosujemy na następną kategorię.
Głosujemy na następną kategorię.
Na co chcesz głosować w następnych #wykopoweprzeboje?
- anime openings 20.8% (453)
- disco polo 10.2% (222)
- muzyka ryjąca banię 16.2% (352)
- najgorsze piosenki 10.5% (228)
- pieśni i marsze wojskowe 9.0% (196)
- piosenki afrykańskie 8.5% (186)
- piosenki polskich wykonawców, ale w innym języku 7.3% (159)
- piosenki po włosku 6.0% (131)
- polski hip hop 11.5% (250)

Dzień dobry, cześć!
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
źródło: temp_file7256098719263979794
Pobierz

https://myanimelist.net/anime/2726/Sukeban_Deka
Delinquent Detective
Dwuodcinkowe OVA opowiada o nastolatce zamkniętej w poprawczaku, która dostaje szanse wyjścia, pod warunkiem, że zostanie tajniakiem i rozbije gang sióstr w pewnej szkole xD
Anime to adaptacja swego czasu popularnej w Japonii franczyzy i chciałem zobaczyć czy w wersji anime wyszło z tego coś dobrego. No tak średnio bym powiedział, fabuła w dzisiejszych czasach nie zasługuje na inne określenie niż komiczna, a nasza główna bohaterka klepiąca gangusów przy pomocy specjalniego super jojo jakoś mnie nie urzekła. Typowy taśmowy produkt tamtych czasów.
Na mała wspominkę zasługuje fakt, że adaptacja live action była inspiracją dla postaci Ryuuko Matoi z Kill La Kill. Ten sam uniform, ta sama czerwona rękawiczka no i nawet było ciągniecie za jojo przy transformacjach.
źródło: comment_1613051224mQwXLAz28TZHJjqVopmhvP.jpg
Pobierzźródło: comment_1613051275Qfz8fF2CBb0dpsikEz9ay9.jpg
Pobierz