Wpis z mikrobloga

@Policjant997: na nowej generacji musi wygladac niezle. Na ps4 slim gralo sie fajnie, skonczylem, ale nie mialem zaciecia aby robic to na 100% i wracac na wszystkie te planety... juz wystarczy ze sie wracalem po zdrowie wszedzie.
A holomapa faktycznie slaba, totalnie nie moglem sie na niej odnalzc i czesto powrot na statek to byla katorga.
  • Odpowiedz
@KromkaMistrz: gram w trybie jakoś i wygląda bardzo dobrze wręcz czasem się zatrzymuje i oglądam detale. Gram w 4K i 30 klatek nigdy mi nie przeszkadzało ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tybie wydajności jest 1080p/60fps ale też dobrze wygląda.
  • Odpowiedz
@Policjant997: system walki mnie frustruje, a etapy skakane, gdzie można łatwo się minąć z liną lub ścianą dobijają. Piękna i wciągająca, acz gameplayowo mnie męczy. Przejdę i tak, bo uwielbiam widok odbijanych pocisków z blastera. W życiu jednak nie zmusiłbym się do jej maksowania.
  • Odpowiedz
@Policjant997: Fajna gierka, ale s-------i potencjał systemu walki po całości. Imo mniej przeciwników, a bardziej wymagający i wtedy ten system się sprawdza idealnie, jak nawali ci 10 szturmowców naraz to robi się chaotycznie i trochę to psuje wrażenie. Pamiętam chyba właśnie nawet jakiś recenzent coś wspominał, że niektóre etapy wyglądają jakby dodali kilkunastu szturmowców na siłę by było "trudniej"
  • Odpowiedz