kwiatuszku gdzie służyłeś? Czy twój wpis jest hipotetyczny?
@bijotai: Mój wpis nie jest hipotetyczny, ale nie będę mówił o sobie typowi, który ma wiedzę rodem z Call of Duty i podaje się za zawodowego żołnierza. Bez jaj.
@GienekZFabrykiOkienek bardzo się cieszę spotkać na wypoku takiego weterana. Wprawdzie liczyłem na kogoś z czasów krucjat ale cóż. Przynajmniej widzę jak elyta ynterneta ma problem ze służbą kobiet w wojsku. Pozostaje pytanie kto tu jest dzbanem. Raz tacy jak ty wyją o równouprawnieniu kobiet raz chcą wojsko ogarniać sami. Widzę kolejny znaffca. Tylko od czasu I wojny światowej trochę się zmieniło. Chciałeś być zabawny a przysłowiowe karyny pod sklepem spuściłyby
przysłowiowe karyny pod sklepem spuściłyby tobie lanie.
@bijotai: To prawda, ale tylko dlatego, że podczas mojej 27 tury w Afganie torpeda urwała mi obie ręce. Od tamtej pory 2 przeciwników na raz to mój max a Karyn jest zawsze co najmniej 3 ( ͡°͜ʖ͡°) Ja rozumiem, że do WP się nie rekrutuje ze względu na intelekt, ale nawet najbardziej tępy sierżant powinien rozumieć, że powoływanie się w argumentum
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
Ja mam wrażenie, że przeciętny facet bez przygotowania będzie silniejszy fizycznie niż przeciętna żołnierka w wojsku.
#wojsko #pytanie #rozowepaski #pytaniedoeksperta #pytanie
źródło: comment_1612887295VZtm0uyKR7BhvcBS2lqzSW.jpg
Pobierz@bijotai: Mój wpis nie jest hipotetyczny, ale nie będę mówił o sobie typowi, który ma wiedzę rodem z Call of Duty i podaje się za zawodowego żołnierza. Bez jaj.
@bijotai: Owszem, ale rzuciłem kwitem.
@bijotai: Korpus szeregowych, jednostki nie będę podawał.
Oraz temu by "chlopczyce" tez sie mogly spelnic
@trevoz: ktos musi parzyc kawe generalom gdy ci czekaja na wojne
@Wilkudemoner: i rzucać dzidami w ICBMy
@Under4est: Oglądałeś Indianę Jonesa? xD
@bijotai: Ja służyłem pod Verdun i stwierdzam, że jesteś internetowym dzbanem-napinaczem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bijotai: To prawda, ale tylko dlatego, że podczas mojej 27 tury w Afganie torpeda urwała mi obie ręce. Od tamtej pory 2 przeciwników na raz to mój max a Karyn jest zawsze co najmniej 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja rozumiem, że do WP się nie rekrutuje ze względu na intelekt, ale nawet najbardziej tępy sierżant powinien rozumieć, że powoływanie się w argumentum