Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#neuropa #lewica #polityka
A prawica
Komentarz usunięty przez moderatora
@Probz: To że odbiła prawicy to dobrze. To że liberałom - już niekoniecznie. Prawica w wykonaniu konfederacji i ZP (Pisu i spółki) uderzyła właśnie w wolności osobiste obywateli swoim katolskim szurostwem. Mnie martwi że odpowiedzią na to, będzie przejście w radykalniejsza lewicę, zamiast w właśnie liberalizm społeczny i gospodarczy. Jak się ci z lewa zapędzą, może skończyć się odbiciem wahadłem w
nigdy wcześniej media społecznościowe nie były tak wypchane polityką jak teraz. część młodych ludzi nie interesujący się tym przestało być "trudno powiedzieć" i stali się "lewicowi" (to zresztą wskazuje wykres). zupełny przypadek, że 13% małolatów nagle w rok zaczęło być "lewakami" po tym jak ostatnia narracja wygląda tak: zakaz aborcji = prawica = be, kościół = prawica = be.
młodzież się radykalizuje, a polityka staje się modna.
No i co napisałem niezgodnego z realiami?
Negatywna retoryka prowadzi do większej niechęci do danej osoby/stanowiska na którym ta
Co do tego to ja nigdzie nie założyłem, że to właśnie wpłyneło znacząco. Znacznie bardziej rozpisałem się o sprawach społecznych. To o gospodarce było bardziej post scriptum. Po spacji i po puencie.
Chyba żartujesz, że młodzież się tym w ogóle interesuje xD może 5%, którzy rzeczywiście interesują się polityką - tacy co wstępują do młodzieżówek. większość nastolatków jak większość ludzi interesują sprawy światopoglądowe i od tego uzależniają swoje lewactwo/prawactwo
@Herostrates94: no właśnie, przez prawicę z prawdziwego zdarzenia, a nie psychoprawackich paranoików z łbem spranym postsowieckim konserwatyzmem.