Aktywne Wpisy
ziumbalapl +134
Og**pienie członków Konfederacji chyba nie ma granic :)
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
ardan95 +395
#neuropa #lewica #polityka
Prawicy też przybyło. Ci niezdecydowani się zdecydowali, albo na prawicę albo na lewicę, żadnego odbijania tutaj nie ma.
Porzućmy może strumienie lewackiej świadomości, bo to nic przyjemnego grzebać w nieczystościach. Z wykresu wynika głównie tyle, że:
a) gwałtowny wzrost poparcia dla lewicy nastąpił w 2020 roku, co w zasadzie podważa wszystkie wydalone przez ciebie tezy, bo wszystkie mają charakter stały. Tak gwałtowna zmiana może się odbyć prawdopodobnie tylko przez jakieś szczególne wydarzenie, a nie stopniową przemianę społeczną
b) wzrost dla lewicy nie
Co ciekawe w skali całego społeczeństwa liczba osób o poglądach prawicowych też wzrosłą do historycznych od 30 lat 37 proc.
Tak jak najbardziej, gdzieś pisałem, że nie? Oczywiście, że to ma wszystko charakter stały, bo to siedzi w głowach i to widać w trendzie lewicy 2015 do 2019, gdzie
@SirSherwood: Tak, dokładnie to napisałeś. Tłumacząc zmianę trendu takimi czynnikami jak retoryka prawicy, apoteoza intelektualna wynikająca transcendentnego doświadczenia spijania mądrości innych ludzi z internetu, albo jakiś absurdalny konfabulacyjny bełkot o tradycjonalizmie, przez implikację stwierdziłeś, że bardzo doraźny problem wyroku trybunały konstytucyjnego nie ma znaczenia, a przynajmniej ma znaczenie mniejsze niż te jawnie podane powody.
@bh933901: Ale chochoł. Pisałem o poznawaniu innych ludzi i sposobu ich myślenia, a nie o spijaniu mądrości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież to prawda, nieważne jak ładnych słów użyjesz taka jest prawda. Polski konserwatyzm zdegenerował się do tradycjonalizmu.
W
@SirSherwood: A jaki zysk w poznawać sposób myślenia innych osób, jak nie po to, aby odnaleźć w tych innych sposobach myślenia mądrości? Aby poznać sposób myślenia debila? Znaczni nie wiem, może poruszasz się już po takich oparach absurdu, że dla ciebie poznanie opinii kogoś innego jest wartością