Aktywne Wpisy
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
czysta karta
i teraz wyobraźcie sb że
istnieją ludzie którym z jakiegoś powodu przeszkadza konsensualna miłość dwójki dorosłych osób
ba nawet nie tyle przeszkadza co wywołuje nienawiść i agresję
totalny odjazd i abstrakcja
nie potrafię tego ogarnąć
po prostu nie potrafię
#konfederacja #4konserwy #neuropa #nieogarniam #wtf
Komentarz usunięty przez moderatora
@BestOfTheBest:
no ok ale nikt raczej nie zionie w ich kierunku jakąś chorą dziką nienawiścią ani nie chce ich bić/mordować za sam fakt istnienia
@Bellie:
@BestOfTheBest: Dlaczego w ogóle rozdawać przywileje, nie lepiej żeby ludzie mieli równe prawa?
@Chodtok: no właśnie o to chodzi, że zionie. Poczytaj sobie opinie wykopków pod zdjęciem jakiekolwiek grubej laski - na harpun, cockblockery itd.
ale mimo wszystko wydaje mi się że to nie jest ten sam poziom i np nikt nie wprowadza stref wolnych od osób otyłych ani nie urządza na nich dzikiej nagonki i szczucia w reżimowych mediach ani kościołach ani ich aż tak nie dehumanizuje ani nie chce palić nimi w piecach ani nawet stosować wobec nich realnej przemocy za same nadprogramowe kilogramy
@bigos555: @Bellie:
Miałam taką znajomą otyłą i miała zwykłego, szczupłego chłopaka. Co ona mi opowiadała jakie koszmarne rzeczy u niej chłopcy na studiach mówili o ich związku i jak wiecznie słuchała komentarzy o swojej wadze to głowa mała.
Ludzie w
@BestOfTheBest: Prawne parytety w pracy w USA dla LGBT to przywilej, trans w zawodach kobiet to przywilej. Brakuje mi, żeby środowisko LGBT potępiło takie durne przepisy, bo to szkodzi wszystkim,a przecież ktoś z tymi pomysłami wyszedł.
@Bellie:
@BestOfTheBest: Nie ma z tym problemu, ale jeśli musi być zatrudniony tylko ze względu na parytet, to tworzy patologię.
ej no i jak już się emocjonujesz o bodyshaming względem osób z nadwagą to sama nie uprawiaj jeszcze gorszego
@Bellie:
tak tak to źli geje od wieków prześladowali biednych katolików xddddddd
@BestOfTheBest: