Wpis z mikrobloga

@STANISLAW_PALUCH: ja mam wrażenie, że to zbiór jakichś upośledzonych umysłowo osób (bez urazy, to stwierdzenie faktu, nie obraza), którzy siedzą na rentach lub zasiłkach i filmiki Jara to akurat ich poziom. Ot pełno takich ludzi bez ambicji i zainteresowań, tylko oni nie poznali Mexicano i zamiast tego oglądają Chłopaków do Wzięcia albo jakiś Lombard czy coś
  • Odpowiedz
@the_mondel_2: i trzeba to podkreślać na każdym kroku. jego egzystencja nie ma kompletnie żadnego sensu bez kononowicza, suchodolskiego oraz oblecha. co najzabawniejsze nawet rok po zaprzestaniu kontaktowania się z nimi on dalej nie ma żadnego innego pomysłu na siebie i opiera się tylko na nich XDDD ot wielki jutuber hahahaha
  • Odpowiedz
@Mam-na-imie-Porucznik: jego fanom się zwoje w mózgu przepalają jak usłyszą, że skoro Jarek się odciął od szkolnej, to powinien mieć swój tag na wykopie, a w filmach nie nawiązywać do Majora. Ewentualnie przyznać, że skoro mówił, że się odciął, a się nie odciął, to że jest perfidnym kłamcą nastawionym na kasę od głupszy od siebie.
  • Odpowiedz