Aktywne Wpisy

siodemkaxx +279
#rolnictwo #ogrodnictwo #jedzenie
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze
henry_ +30
Wykop jak zwykle po niewłaściwej stronie mocy XD
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy

Mirki może ktoś podpowie, na nauce programowania głównie skupiałem się na frontend. CSS,HTML, JSCRIP (REACT), BOOTSTRAP, SASS CSS ile może mi zejść na poznaniu podstaw PHP na poziomie juniorskim, żeby dostać prace bo zauważyłem że 4 razy tyle ofert jest z PHP co z frontendu ??
Zakładając, że raczej nie jestem jakoś wybitnie uzdolniony ?
@uszanowanko: bez zdolności wróżenia to to jest jedyna poprawna odpowiedź.