Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +282
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +578
Gęstość zaludnienia w centrach miast jest gigantyczna tymczasem mamy tam najgorszej jakości powietrze.
Tak naprawdę zgodnie z normami to nie nadaje się do zamieszkania. Tymczasem ludzie zmuszeni są do pracy w takich warunkach.
Wszyscy patrzycie na czubek własnego nosa i komentarze ekspertów, że hyhy spalinówki nie są szkodliwe hurr durr elektryki to dopiero szkodzą.
Spaliny są w #!$%@? szkodliwe
Płacisz a nic w zamian nie otrzymujesz a jeszcze widzisz za słupkowane miejsca parkingowe które już tak parę lat są nieruszone.
Najlepszy przykład w centrum za słupkowali miejsce dla niepełnosprawnych i namalowali obok...
On ma służyć obywatelom a nie uprzykrzać życie mieszkańcom.
Mieszkaj w centrum i miej samochód i walcz o miejsce nie
Pick one. Komunikacja w Warszawie i popyt na takie rzeczy to całkiem inny poziom niż w mieście powiatowym.
@gdzie_ona_mnie_zabrala:
@fegwegw: No bo ludzie dojeżdżają do tego centrum miasta, rowerem albo mpk xDDDD #!$%@?.
Co do reszty: w Warszawie zbiorkom jest rozwinięty do granic możliwości
Pewno chciałbyś zaparkować na tym miejscu, co nie!?
A #!$%@?!
DYMAJ DO AUTOBUSU JADĄCEGO MENELEM, PRZESIĄDŹ SIĘ W METRO/TRAMWAJ A POTEM W KOLEJNY AUTOBUS, ZOBACZ JAK TO SZYBKO I WYGODNIE!!!!111
Dla tych debili najlepiej byłoby, jakby to całe centrum zaorać, posadzić drzewa i wylać DDRy.
Firmy niech spadają, dojeżdżający też, a sklepy to w ogóle na obrzeża.
Ach moje