Aktywne Wpisy

Szymon_w_Sieci +78
System kaucyjny to nie fanaberia – to normalność.
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
źródło: Pełne doniosłeś To puste też dasz radę
Pobierz
Stebat +36

Komentarz usunięty przez autora
- twierdzisz, ze za dziecko w lonie matki nie należy sie swiadcznie 500+, bo 500+ jest dla żyjących dzieci
- również twierdzisz, ze dziecko w łonie matki żyje
- nie widzisz jak robisz k---e ze swojej logiki
- nie rozumiesz prostego przekazu tego posla lewicy
Zmieniasz zeznania i nadal robisz k---e z logiki, najpierw piszesz, ze 500 plus jest dla zyjacych dzieci, a teraz, ze dla urodzonych.
Pomijajac juz Twoja niekonsekwencje to wskaz mi miejsce gdzie jest napisane, ze 500 plus nalezy sie tylko urodzonym juz dzieciom, jest napisane, ze nalezy sie rodzicom dzieci do 18 roku zycia:
https://www.gov.pl/web/rodzina/najwazniejsze-informacje-o-programie-rodzina-502
Piszesz bzdury i masakrujesz sam siebie i tyle w temacie.
Nie chce mi się już pisać, bo ty chyba rzeczywiście masz pretensje do tego, że ludziom podoba się ten argument z 500+ dla nienarodzonych dzieci.
Są już głosy żeby karać więzieniem za aborcje, żeby całkowicie jej zakazać, a ty tymczasem tracisz godziny wolnego czasu na udowodnienie, że poseł lewicy JEDNAK nie zaorał obrońców życia, no bo przecież potrzeba aktu urodzenia żeby go pobierać. Popraw mnie jeśli się mylę.
Dam już Ci serio łopatologiczny przykład: mówię Ci, że jak zjesz surowe jajko to dostaniesz 100zl. Ty kupujesz kurę i mówisz mi, że dawaj stówkę, bo jajko w drodze. Żeby jednak założenie się spełniło... No wiesz już chyba,
@gdyzgasnieswiatlo: ty serio sobie ubzdurałeś, że ludzie chcą kasy na nieurodzone dzieci, bo jeden poseł lewicy powiedział, że skoro pis sądzi, że dziecko w łonie matki to też dziecko to on chce 500+?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora