Aktywne Wpisy
JebawczanRysionu +244
Niedawno skończyłem 26 lat.
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Polejmnie +58
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
Żona ma pod opieką (jest nauczycielem wspomagającym) dzieciaka z lekko patologicznej rodziny, który regularnie leje kolegów.
Dzieciak nagadał rodzicom, że w czasie lekcji wyciągnęła z kieszeni telefon i coś robiła. Rodzice w odwecie za to, że żona zleca im pracę z dzieckiem, ćwiczenia i zadania polecieli do dyrekcji z tym i ostatecznie skończyło się na tym, że moja różowa będzie w przyszłym tygodniu miała na lekcjach kontrole dyrekcji.
Nikt nie dał jej nawet możliwości wyjaśnienia, nikt nawet nie spróbował jej tego udowodnić...
#nauczyciele #praca #pracbaza #szkola #edukacja #szkolnictwo #men #oswiata #boldupy
Komentarz usunięty przez moderatora
@budus2: nikt nauczycielem nie zostaje dla kariery i pieniędzy
Nauczanie indywidualne + zajęcia lekcyjne.
Ledwo 3.5 dochodzi po 30 latach ze wszystkimi papierami, skończ #!$%@?ć zanim zaczniesz, proszę Cię
Ignorancja nie jest usprawiedliwieniem niewiedzy.
@Kasia123456789: to nie moja wina, że ktoś nie umie zarabiać pieniędzy
Agresywni ci nauczyciele w internecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Auu
Grosze nie grosze sam napisałeś, że większość Polski to małe miejscowości i wieś. Dla nich tam 4K to godne pieniądze a w Warszawie granica przeżycia.
Dobrze jest też zarabiać 10x tyle nie robiąc nic i mając wysoki dochód pasywny. Przekrzykiwać się można, ja pisałem o tym,
może zaczną głosować z mózgiem w wyborach