Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +112
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nazywam się Marcin Majerczyk, jestem gitarzystą, od 25 lat występuje na scenie wspólnie z Marylą Rodowicz. W poniedziałek (1 lutego), gdy wracałem z próby, w Warszawie pod Lidlem skradziono mi samochód, niestety - w samochodzie był mój bardzo cenny sprzęt. Proszę, pomóżcie mi odzyskać samochód i bardzo ważny dla mnie sprzęt. Sprawa została zgłoszona na policję, ale… Wiecie jak jest. Więc kto jeśli nie Wy!
Samochód to biały Mitsubishi Outlander o numerach WX448XH. Skradziono go spod Lidla przy ul. Przy trasie 5, w Warszawie. Więcej zdjęć.
Skradziony sprzęt, który był w samochodzie:
- Gitara PRS S2 Custom 24 with birds on Whale Blue (kolor na zdjęciach, ciemny niebieski, złote straplocki i pasek w gwiazdy, GigBag PRS) numer to prawdopodobnie 262647802167
- Yamaha Silent SLG-100N(W) (klasyczna, z charakterystycznymi dwoma wkrętami w mostku oraz maszynką do struny „G” z krótszą ośką do główki kluczyka)
- BBE Acoustimax
- Line 6 Helix o numerze seryjnym (21)HDF2V6738000093, zapakowany w Gig Bag Gator
-AER Compact 60
- statyw potrójny HERKULES
Tutaj wszystkie zdjęcia.
Będę ogromnie wdzięczny za pomoc w namierzeniu skradzionych rzeczy i wszelkie informacje, które pomogą ująć złodzieja.
#afera #warszawa #muzyka #kryminalne #polska
Komentarz usunięty przez autora
Zostawiam plusa dla zasięgu i więcej nie mogę pomóc bo nawet z warszawy nie jestem
tu masz cos przykładowego