You can go back to the original PlayStation 4 ‘Favor Resolution’ video graphics mode at any time by selecting Original Performance Experience, which will offer 4K Checkerboard Resolution* synced to 30 FPS.
@janushek: Cierpliwość jest cnotą, tak czułem więc odkładałem tego god of wara na kiedy indziej (⌐͡■͜ʖ͡■) Czekam jeszcze na last of us part 2 czy jakiś uncharted 4 i już będzie w pytę (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Fiktorianin: No tak szczerze mówiąc to The last of us 2 albo bedzie następny albo zrobią remaster jak to było czy pierwszej części. Kolejną grą też może być the last guardian który bez patchy działa w 60fps czyli tak jak teraz GOW
@duzeelobenc: działał ale nie zpachowany( ͡°͜ʖ͡°) trzeba było grać z płyty bez internetu żeby nie pobrało patcha. A duża część ludzi ma GOWa PS Collection i nie mieli płyty tak jak ja np.
gra już bez patchy na ps5 działa w 4K/60fps więc nie będzie low
@patrol411: mowisz ze resolution mode dziala w 60fps? Bo z tego co ja widze na moim PS5, to wyglada badziej na 30FPS. Moze i "60FPS" w checkboardzie, ale dla mnie to i tak wyglada bardziej na 30fps niz 60fps.
° Syncs to 60 FPS
° 4K Checkerboard Resolution
° 2160p
#godofwar #ps4 #ps5
źródło: comment_16122088314yGV5qtgpYOkqgfUggVCri.jpg
PobierzCzekam jeszcze na last of us part 2 czy jakiś uncharted 4 i już będzie w pytę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@patrol411: mowisz ze resolution mode dziala w 60fps? Bo z tego co ja widze na moim PS5, to wyglada badziej na 30FPS. Moze i "60FPS" w checkboardzie, ale dla mnie to i tak wyglada bardziej na 30fps niz 60fps.