Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
#neverhood #dziecinstwo #nostalgia #kiedystobylo #gimbynieznajo #wspomnienia #lata90 #gry #feels #90s
@aksal89 ten korytarz jest bardziej #!$%@?, bo z tego co pamiętam trzeba nim przejść dwa razy. Pierwszy po dyskietkę. Po obejrzeniu historyjki wypada nam klucz, dzięki któremu przechodzimy dalej i mamy możliwość opuszczenia następnego klucza, który wpada potem przez to okno na końcu korytarza i #!$%@? drugi raz.
Mam nadzieję ze nie pomyliłem
armikrog był duzo gorszy ale tez sie dobrze bawiłem
@DonTadeo: bez przesady, mialem 15lat i przeszedłem z paroma obsuwami, ale bez solucji, tak jak wielu znajomych. Chyba w discworld 1 pan nie grałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blaiseblaise była jeszcze skullmonkeys, platformowa ale klimat też miała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/2oI5QmonJoo?t=268
Miałem:
Neverhood
Need For Speed 2
Crock
Ace Ventura psi detektyw
Tyle wspomnień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)