Aktywne Wpisy

stuparevic +2122
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda
źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz
Weezee +109
Anna Gunn (Skyler White w serialu Breaking Bad) tak bardzo wczuła się w swoją rolę, że po zakończeniu tej sceny miała trudności z powrotem do rzeczywistości.
W odcinku „Ozymandias”, podczas sceny, w której Walter zabiera jej dziecko, aktorka była tak głęboko poruszona emocjonalnie, że przez kilka godzin po nagraniu nie mogła dojść do siebie. Reżyser osobiście jej pomagał, aby mogła kontynuować pracę.
Fakt, że wielu fanów serialu nienawidzi postaci Skyler, świadczy tylko o tym,
W odcinku „Ozymandias”, podczas sceny, w której Walter zabiera jej dziecko, aktorka była tak głęboko poruszona emocjonalnie, że przez kilka godzin po nagraniu nie mogła dojść do siebie. Reżyser osobiście jej pomagał, aby mogła kontynuować pracę.
Fakt, że wielu fanów serialu nienawidzi postaci Skyler, świadczy tylko o tym,
źródło: 1000013599
Pobierz

#terminator #scifiart #scifi #film #filmy #kino #vhs #nostalgia
źródło: comment_1612039205tE5ozcn7xklTWfeCuRVzt2.jpg
PobierzArnold jest moim ulubionym aktorem, ale r------ł mnie mówiąc, że czwórka jest c-----a, bo on w niej nie zagrał. Mnie czwórka naprawdę się podoba, jest u mnie na trzecim miejscu po dwójce i jedynce.
Dodam tylko że na pierwszym terminatorze ("Elektroniczny morderca") byłem w kinie będąc na kolonii nad morzem :)
- dwójka najlepsza
- trójka mega chujnia
- salvation niedoceniana i moim zdaniem niezły film
Jedynka jest świetna i klimatyczna
Dwójka jest jeszcze lepsza i ma genialne sceny akcji
Trójka jest średnia, ale nie tragiczna
Salvation jest niezłe i to trzeci najlepszy film z serii
Genisys to
Dwójka: to klasyk i najlepsze kino mojego dzieciństwa.
Trójka :Była taka sobie.
Czwarta część jakoś mnie nie wciągnęła.
@CKNorek: żeś chyba Dark Fate nie widział...
@AgEnt-Of-cHaOS: @mixererek: dla mnie serial zaczyna się tak naprawdę od drugiej części/sezonu, ale ostatni odcinek pierwszego jest już bardzo dobry. Cały drugi sezon (poza ostatnim odcinkiem) trzyma poziom. Mój ulubiony odcinek to ten w akademii wojskowej. Fani serii powinni nadrobić, jeśli
Edit: dobra, zauważyłem, że to o serialu nie było do mnie więc moja wypowiedź nie ma sensu XD
@FLAC: kanoniczną trójką jest ten paździeż z zeszłego roku Dark Fate.