Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +381
Na tej stop-klatce - na samym końcu filmu - wyraźnie widać, że psychol się do niej uśmiechnął.
#!$%@?, nawet sobie nie zdajemy sprawy, ilu takich ludzi spotykamy na co dzień.
#poznan
#!$%@?, nawet sobie nie zdajemy sprawy, ilu takich ludzi spotykamy na co dzień.
#poznan
Logan00 +553
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W innych krajach podobnie. I widzicie-to własnie dzięki temu odpowiedzialnemu zachowaniu gospodarka pozostała otwarta, żyjemy normalnie i uchroniło to całą Europę przed lockdownami, godzinami policyjnym a nas przed - "Narodową Kwarantanną." Wystarczyło po prostu nosić maseczki i żadnych lockdownów nikt nie wprowadzi, tak jak eksperci mówili.
#koronawirus
Pamietam jak przed wprowadzeniem nakazu w pazdzierniku mielismy po kilka tysiecy przypadkow zakazen dziennie, to wiekszosc ludzi nie nosila masek nawet w tlumie ludzi na ulicy. Wprowadzono nakaz, i ci sami ludzie zakladaja teraz maske zeby wyrzucic smieci
@Krupier: pamiętaj jeszcze o tym że w maseczce jest po prostu ciepło
No właśnie. Już wytresowany jesteś. Co sam przyznajesz. A to po prostu głupie.
Ale twoja sprawa. Ja tylko się z tego śmieję.
@adam-photolive:
No i sąsiad z rigczem, szanuję. A milicja jak zwykle się kompromituje.
Czapki nie miał więc chyba na zimno nie narzekał. ¯\_(ツ)_/¯
P.S. Szalik chyba lepszy do ogrzewania twarzy.
@gulo:
Ja już widziałem dwóch agentów, którzy jechali w takiej przylbicy. XD
Nie wiem czy to jest już strach i panika, wytresowanie czy najzwyczajniej w świecie głupota i brak wyobraźni.
Z moich anegdotycznych obserwacji, bo tak się złożyło że w zeszłym roku trochę po kraju jeździłem - Waw: maseczkowa psychoza, Poznań - maseczkowa psychoza (i to na słynnym "łazarskim rejonie"!), Trójmiasto - czilera utopia. Potwierdza się moja hipoteza robocza, że jod dobrze robi na rozwój mózgu.
Mam tak samo jak Ty... Jeszcze lepszy uczuć: zobaczyć nienawistną twarz covidianina, który z chęcią by Ci #!$%@?ł, ale wała zrobi, bo wie że nie jest w internecie i startowanie do gościa 1,90m i 200 kilo
@mrfavor: kurcze człowieku, żeby wyjść przed dom trzeba przejść przez klatkę schodową. Mam zakładać maskę na ryj przed wyjściem z mieszkania na klatkę, gdzie jest ona faktycznie bardzo potrzebna, zdejmować po wyjściu z klatki na czas dojścia do śmietnika, a potem znowu zakładać przed wejściem na klatkę?
@adam-photolive:
A jeszcze pozwolę sobie wtrącić. Ta sytuacja pokazuje też, że maski już dawno nie służą walce z wirusem, a są jedynie jednym z elementów
Ale też chyba nie każdemu dobrze robi bo i agentów chodzącym w masce po plaży widywałem. XD
Czaisz to? Jedziesz nad morze poodychac chociaż trochę świeżym powietrzem, chlonac ten jod i zakładasz maskę. XD
@mrfavor: ja #!$%@? xD ale czego spisku szukasz. Nie wiem czy wiesz ale rok temu nie było covidu i ludzie nie wiedzieli o tym że maska może też ochraniać przed zimnem.
Teraz jest obowiązek więc łączą go z tym żeby im było cieplej.
Szalik zasłania szyję a nie usta
@tomtom666:
Możesz też jej nie zakładać idąc przez klatkę schodową. Naprawdę.
xD